İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

AKYAZI MBDD'DEN KUDÜS TEPKİSİ

11-12-2017 20:00:33 - AKYAZI
AKYAZI MBDD'DEN KUDÜS TEPKİSİ

Akyazı Milli Birlik ve Düşünce Derneği Başkanı İbrahim Keleş ABD'nin Kudüs kararına tepki olarak basın açıklaması yaptı

Özgür Adımlar
AKYAZI MBDD KUDÜS TEPKİSİ BASIN AÇIKLAMASI
 
İsrail,Türkiye'de Dahil Geniş Bir Coğrafyayı Kendi Kutsal Ülkesi Olarak Görmekte.
Yıllardan beri soykırıma uğramış, terör estiren İsrail’in, Filistinli kardeşlerimize uyguladığı insanlık dışı saldırı hepimizi yürekten yaralamıştır. 
 
İsrail; bir süre ara verdiği vahşetine geçtiğimiz günlerde yeniden başlamıştır. Dünya devletlerinin olaylara seyirci kalması bizi ve tüm islam camiasını derinden yaralamaktadır. İsrail; çocuk, yaşlı, genç ve kadın demeden insanlık suçu işlemekte ve dünya bunu belgesel seyreder gibi seyretmektedir.
 
İslam dünyası tek yürek, tek bilek ve tek ses olmadığı sürece, dünyanın her köşesinde müslüman kanının akmaya devam edeceği bilinmelidir. Filistin, bize “Kanla alınan bu topraklar parayla satılamaz” diyen Abdülhamit Han’ın hatırası, Kabe’den önceki Kıblegâhımız olması dolayısı ile de mukaddes emanetimizdir. Irak’ta, Doğu Türkistan’da, Suriye'de, Arakan'da ve dünyanın dört bir yanında zulüm gören mazlum müslüman kardeşlerimizin barışa ve istikrara kavuşması tüm islam aleminin olduğu gibi bizim de derdimiz ve davamızdır.
İsrail sadece Filistin için değil tüm dünyanın derdidir ve derdi olmalıdır da. Siyonist İsrailin bu cesareti batıdan ve amerikadan aldığı da aşıkardır. Maalesef batı ve amerika adaletten dem vururken çocuk kanı döken İsraile de destek vererek adaletin ve demokrasinin tek taraflı ve yanlı olduğunu bizlere bir kere daha göstermektedir. 
İsra ve Miraç’ın şehri Kudüs İsrailin başkenti olamaz. Etrafı bereketlendirilmiş ve mübarek kılınmış bu mukaddes toprak Filistinin başkentidir ve ilelebet de böyle kalacaktır. 
 
Zalim amerika israile başken arıyorsa, başkent olarak washingtonu seçmesi daha isabetli olacaktır.
 
Bu temennilerle son sözümüz “zalimler için yaşasın cehennem” olacaktır.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kurulan ve kapanan şirket sayıları açıklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)