YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem Çağrıda Bulundu

03-04-2020 19:50:18 - AKYAZI
Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem Çağrıda Bulundu

Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Covid-19'a karşı alınan tedbirler kapsamında ilçe halkına "Sağlığınız için evde kalın" çağrısında bulundu

Hardal Burger Akyazı
Yaptığı açıklamada Çin’de başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisinin ülkemizde görüldüğü günden bugüne 18.135 vaka görülmüş, 356 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Sakarya’mızda ise 207 vaka görülmüş 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini belirterek, Akyazı’mızda 65 yaş üzeri vatandaşları ve ilçe halkını evlerinden çıkmamaları konusunda uyaran Ekrem, sözlerine şöyle devam etti; "Toplumu korumak, kendimizi korumakla başlar ilçemizde Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin oluşturmuş olduğu 'Vefa Sosyal Destek Grubu' görevlilerimiz 65 yaş üstü ikametlerinden ayrılma kısıtlaması olan hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarını özveri ile karşılıyor. Bu zor günler geçene kadar evde kalın. "çağrısında bulundu.
 
AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, "Ülkemizde ilk vakanın görüldüğü andan itibaren devletimiz gerekli tedbirleri anında almaya başlayarak salgından ülkemizin minimum düzeyde etkilenmesi için olağanüstü çaba göstermektedir. Bizlere düşen devletimizin almış olduğu tedbirlere mutlaka uymak ve yerine getirmektir. Salgın hastalığın ülkemizde meydana getirdiği ekonomik ve sosyal zararları ortadan kaldırmak için Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ihtiyaç sahibi aileler, çalışanlar, esnaflar, sanayiciler başta olmak üzere milletimizin tüm fertlerinin mağduriyetlerini gidermek için birçok yardım ve destek paketi açıklanmıştır.
 
Bizde İlçe teşkilatı olarak ‘’tüm kademelerimizle   Sayın Cumhurbaşkanımız aynı zamanda AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sokağa çıkamayan 65 yaş ve üzeri ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızı arayarak sorunlarını dinledik. Kendilerine sağlıkları için evde kalmalarını hatırlattık ve Cumhurbaşkanımızın selamını ilettik. 73 mahalle başkanımızı da arayarak mahallelerindeki genel durumla alakalı istişarelerde bulunduk, kendilerinden bu süreçte mahallelerinde daha aktif olmalarını, mağdur olan hiçbir vatandaşımızın olmaması için gayret sarf etmelerini istedik, tüm taleplerin tarafımıza bildirilmesini istedik’’ dedi.
 
Belediye başkanımız Bilal Soykan’ın nezdinde tüm belediye personelimizde tüm müdürlükleriyle virüsle mücadelede olağanüstü mesai harcayıp, virüsün yayılmasına engel olmak için çalışıyorlar. Gazi Süleyman Paşa camii önünde vatandaşlarımızın araçlarını dezenfekte, çarşı merkezinde ve kamu kurumlarında vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelere dezenfektan stantları kurup vatandaşımızın hizmetine açılmıştır. Özellikle esnaflarımızın dükkanları ve yoğun kullanılan yollarımız devamlı aralıklarla dezenfektan çalışmaları sürmektedir. Akyazı devlet Hastanemizin bahçesine KIZILAY aracılığıyla temin edilen konteynerler Akyazı belediyesi tarafından acil durumlarda kullanılmak üzere yerleştirildi.
 
Polisimiz ve Jandarmamız ilçe giriş çıkışlarında Zabıtamız pazaryeri, çarşı vb. yerlerde denetimlerini yapmaktadır ve kurallara uyulması noktasında çalışmalarını sürdürmektedir. 
 
 #BİZBİZEYETERİZTÜRKİYEM Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu yardım ve dayanışma kampanyasına teşkilatımız, belediye başkanımız, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte katkıda bulunduk. Tüm Akyazı halkımızın da bu kampanyaya destek vermesini bekliyoruz.
 
Bu zor günlerde büyük özveri ile mücadele eden başta Sağlık çalışanlarımıza, Kolluk kuvvetlerimize, belediye çalışanlarımıza, kamu kurum çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum.
 
#EVDEKALAKYAZI #HAYATEVESIĞAR#BİZBİZEYETERİZTÜRKİYEM
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandas 4 yıl önce2020-04-03 20:05:02

Sigortasız çalışip işinden olanlar nasıl yardım alacaklar bunlar neyle gecinecekler

1
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)