10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı Halkı Adına Sağduyu Çağrısı

28-03-2020 20:22:05 - AKYAZI
Akyazı Halkı Adına Sağduyu Çağrısı

Değerli Vatandaşlarımız lütfen sosyal medyada dolaşan Akyazı Şehrimize karşı tuzaklanan, yanlış bilgilerden uzak durunuz.

Özgür Adımlar
Ne yazık ki bu bilgilerin çoğu teyitsiz ve birçoğu art niyetli cahil kişilerce kaleme alınmaktadır. Akıbeti şehrimize zarar vermektedir. 
 
Doğru bilgiyi daha güvenilir basın kaynaklarından takip etmenizi tavsiye ederiz. Akyazı esnafı veya halkına yönelik olumsuz yazılarla haber yapılan, Sosyal medyada yer alan birçok yazı, ses ve görüntülere itibar etmeyiniz. 
 
Akyazı’daki birçok yerel haber sitelerinin bir arada olduğu Akyazı Basın Birliği üyesi arkadaşlarımızın Akyazı ilçesinin doğru ve üstün değerle tanıtımı için çabaladığını bilmenizi isteriz. Haberlerimizi güvenilir kaynağından teyit ederek yayınlanmaktayız. 
 
Son zamanlarda ve bu zor günlerde, sosyal medya üzerinde esnafımıza yönelik fahiş fiyat ve yüksek cezalar kesildi iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Yetkili kurumlardan alınan bilgilere göre Akyazı da esnaf düzenli denetlenmekte olduğu ve henüz fahiş fiyat yapan bir esnafa rastlanmadığı bildirilmektedir. Esnaflarımızın bazı ürünlerindeki fiyat artışlarının ne yazık ki toptancı alım maliyeti ve üretim kaynaklı olduğu bu sebeple mal alımı yapılmadığı gözlenmektedir.Esnaflarımızda bu durumdan rahatsız olduğunu beyan etmektedir. Birçok esnafımız bedava ekmek ücretsiz servis vb. hizmetlerle halkımızın yanında olduğunu göstermektedir. Devletimizin aldığı önlemler sayesinde yüksek fiyatların eski rakamlara geri gelmeye başladığı gözlenmektedir. 
 
Basın birliği üyeleri olarak fırsatçılık yapan esnaf olduğunda ise bunu halkımızla paylaşmaktan çekinmeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz. 
 
Acil ihtiyaçlar dışında dışarı çıkmamanızı öneriyor Evde kalın güvende kalın....
 
Ali Yıldırım Basın Birliği Başkanı
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazılı 4 yıl önce2020-03-29 20:58:18

Arkadaş amma patates soğan hastalığınız var balkona bir saksı koyup soğan ekin bedava yersiniz. hatta salata domateste ekebilirsiniz. 3 bin tllik akıllı telefonlarınızla 3 tl nin hesabını yapmak ne kadar ahlaklıca acaba

0
-0
Feruh 4 yıl önce2020-03-29 14:12:32

Ayse hanima hak vermemek elde degil,siz rastlamayinca stokculuk, fahis fiyat veya baska seyler olmuyormu yani.Parasi olan internetten virus test kiti alip satiyor yahu, bu kara gunlerde bunlari durdurmuyorlar daha,siz basin olarak bunlari basin oncelikle.

0
-0
Doğru Adam 4 yıl önce2020-03-29 13:21:53

Burada akyazıda kucuk esnafın sucu yok 5 lira olan mercimek 7 lira olmus fabrikalar az sayida elamanla carkları döndürmeye calisiyor buda maliyetlerin yukselmesine sebeb oldu tabiki firsatcilara rabbim fırsat vermesin örnek dolmuslarda ve otobuste az sayida yolcu alinmasi kararlaştırıldı peki bu da

0
-0
Ayse hanim 4 yıl önce2020-03-28 22:13:34

Beyfendi ben size katilmiyorum ne demek fahiş fiyata rastlanmadi bence önce market ve pazarlari dolasin ondan sonra konusun 2 liralik patates birden 5 tl oldu bence bu kadar acimasiz olmayin yazik bu insanlara

0
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup