Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Akyazı Emniyet Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti

19-11-2021 12:33:25 - AKYAZI
Akyazı Emniyet Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti

ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fehmi Talay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özgür Adımlar
Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanarak görevine başlayan Hasan Fehmi Talay'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Z.Şinasi Bayraktar ve ATSO Meclis Başkanı Muzaffer Başer, emniyet teşkilatı ile iş birliğinde olacaklarını söyledi.
 
ATSO Başkanı Bayraktar; "
 
Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polis teşkilatımızın yanında olmaya, onların işlerini kolaylaştırarak ülkemizin huzurunu bozmak isteyen  şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Akyazı’mızın asayişi,  huzuru ve güvenliği sağlamak için elinizden geleni fazlasıyla yapacağız. ATSO olarak bizimde bu konuda üzerimize düşen görev neyse   bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Emniyet Müdürü Hasan Fehmi Talay ise Bayraktar ve Başer'e ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek; " İlçemizin asayişi , huzuru ve güvenini sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Sizlerden aldığımız destekle  ilçemizi daha da yaşanır huzurlu ve güvenli ilçe yapacağız" diye konuştu.
 
 Ziyarette Başkomiser İshak Göz'de bulundu.
Akgün Restoran Çorba
Akyazı Emniyet Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group