YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı Devlet Hastanesinden Açıklama

23-05-2019 16:48:10 - AKYAZI
Akyazı Devlet Hastanesinden Açıklama

Yakında hizmete başlayacak olan sülük ve hacamat tedavisi için açılan tıbbi sülük ihalesine yönelik haberlerle ilgili Akyazı haber'e açıklama yaptı.

Hardal Burger Akyazı
Hirudoterapi (sülük), Hacemat uygulama hizmeti yakında Akyazı Devlet Hastanesi'nde hizmet vermeye başlayacak.  Geleneksel Tamamlayıcı Tıp uygulaması olan sülük ve hacamat, sertifalı uzmanlar tarafından gerçekleştirilecek. 
 
Uygulama hizmete girmeden önce Akyazı Devlet Hastanesi, sülüklerin ve diğer malzemelerin temini için ihaleye çıktı. 
 
Bu arada bazı basın yayın organlarında ihaleye ilişkin haberler yayımlandı. 'Akyazı Devlet Hastanesi, mevzuata “geleneksel tıbbi hizmetler” adıyla giren sülük için ihale açtı. İhalenin şartnamesinde, "Tıbbi sülük küçük boy 20 adet, tıbbi sülük orta boy 20 adet, tıbbi sülük büyük boy 20 adet. Sülük için 5000 cc'lik 24 adet kavanoz, değişik boylarda 50'şer adet hacamat kupası. Toplam 350 kupa" maddeleri yer aldı' şeklinde çıkan haberler üzerine hastane yönetimi Akyazı Haber'e açıklama yaptı. 
 
Söz konusu uygulamaların SGK tarafından karşılanmadığını kaydeden hastane yönetimi, tedavinin uygulanacağı hastaların ücret ödeyeceğini, bu kapsamda ihalesi yapılan sülük ve diğer ürünlerin ücretlerinin hastalardan alınacak ücretle karşılanacağını belirtti.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)