Akyazı Devlet Hastanesin'den Personeline Eğitim
Akyazı Devlet Hastanesi'nde hasta ve Personel ilişkilerini geliştirmek amacıyla Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı aracılığı ile bir ilk gerçekleştiriliyor.
Fırat İlçe Halk eğitim merkezi ile birlikte hareket ederek "Hasta, personel ilişkilerini geliştirmek için bir eğitim programı hazırlandığını söyledi Eğitim sonrası projeyle ilgili bir açıklama yapan Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.Necattin Fırat yaptıkları araştırmalar sonrasında hastane personeli ile hasta yakınları ve hastalar arasındaki ilişkileri geliştirmek ve yaşanan olumsuzları gidermek amacıyla bir eğitim programı hazırladıklarını söyledi. Kursu Başarı ile bitiren personellere sertifikaları başhekimlik tarafından dağıtıldı.
Öte yandan Akyazı Devlet Hastanesi Hastane Başhekimi Op. Dr.Necattin FIRAT Basın-yayın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığımız aracılığı ile "Kişisel Gelişim ve Diksiyon " projesi altında yeni bir projeye başlayacaklarını söyledi.
Ethem ACAR






