Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı'da zehir tacirlerine jandarmadan operasyon

05-02-2022 20:02:42 - AKYAZI
Akyazı'da zehir tacirlerine jandarmadan operasyon

Akyazı'da jandarmanın uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda satışa hazır 387 gram bonzai ele geçirildi.

Hardal Burger Akyazı
İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü bölgesi olan Yeni Mahallede ikamet eden E.K. ve S.'nın uyuşturucu madde kullanıp satışını yaptıkları tespit edildi.
Şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan jandarma, Akyazı Cumhuriyet.Başsavcılığı'nın talimatıyla iki şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirdi.
Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM ekiplerinin şüphelilerin evlerine düzenlenen baskında narkotik köpeğinin de yardımıyla yapılan aramada satışa hazır paketlenmiş toplam 387 gram sentetik kannabinoid-Bonzai, 63 gram kenevir tohumu, 7 adet tabanca mühimmatı, 1 adet av tüfeği mühimmatı, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet cep telefonu ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin 720 TL para ele geçirildi.
Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerinin Aklanması suçlarından E.K. gözaltına alınırken diğer şüpheli S. K. isimli şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş 2 yıl önce2022-02-05 22:21:53

Jandarmamızın Ellerine sağlık .Allah devletimize zeval vermesin

2
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden