Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Akyazı'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

22-09-2017 10:49:41 - AKYAZI
Akyazı'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Akyazı'da 40 kg esrar ele geçirdi

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 40 kilo esrar ele geçirildi.
 
Edinilen bilgilere göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda , Akyazı ilçesinde 4 şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptıkları, izinsiz hint keneviri yetiştirerek esrar maddesi elde edip piyasaya sürdüklerini belirledi. Harekete geçin ekipler, yaklaşık 2 ay süren teknik takip sonrasında şüpheli şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 
 
Şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise toplamda 39 kg 772 gram esrar maddesi, 31 kök hintkeneviri bitkisi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet tabanca mermisi, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Bir şahsın yakalanması için çalışmalar devam ederken, olayla ilgili inceleme ise sürüyor. 
 
 
Marmara Göz
Akyazı'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden