İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Akyazı'da jandarma uyuşturucu operasyonu

23-08-2022 17:54:53 - AKYAZI
Akyazı'da jandarma uyuşturucu operasyonu

Özgür Adımlar
Akyazı'da jandarmanın düzenlediği operasyonda 3 kilo esrar, 20 kök kenevir, 1 adet ruhtasız av tüfeği ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
 
 
İl jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kom Müdürlüğü ve Akyazı İlçe jandarma komutanlığı ekipleri, Çatalköprü Mahallesinde ikamet eden A.M. ve A.Ç. isimli şahısların uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledi.
 
 
Harekete geçen jandarma şüphelilerin adreslerine operasyon düzenlendi. Şüphelilerin ev ve eklentileri ile bahçelerinde yapılan aramada 3 kilo kubar esrar, 20 kök kenevir, 1 adet ruhtasız av tüfeği ve 3 adet Uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi. 
 
Şüpheliler gözaltına alındı.
Akgün Restoran Çorba
Akyazı'da jandarma uyuşturucu operasyonu
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Mustafa 2 yıl önce2022-08-24 09:32:57

Sabah a çıkarlar bu devlet böyle içiciyim der iki ispiyon dişarda. Akyazı nın köylerindeki çocuklar mudurnu deresi kenarında sabahlara kadar ot çeksin meher dalga dümeni köylüsü satıyor şu işe bak.

0
-0
Lgff 2 yıl önce2022-08-23 19:38:13

Şu devirde esrar satan sevaba girer sevaba bu lafiminda günahı benim boynuma. Adamlar zombi gibi millet carsida deli gibi geziyo bekcilerr alooooo devletin mazotunu bitirdiniz bi asa bu yukarı arabayla gezin diye almadılar heralde sizi arama yaparken iyi arayın üstünde olduğunu bildiğiniz halde bulamiyonuz donuna bakın donuna zaten belli kimin içtiği harbiden adamlar almıyor var bişey bu akyazı polisinde milletin çoluk çocuğu rezil olsun bunlar hiçbir şey yokmuş gibi yaşiyorlar inşallah yokturda

0
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden