Aydın Metal
10 K Grup
Ellidört Park

Akyazı Belediyesinden duyuru

15-04-2020 18:41:49 - AKYAZI
Akyazı Belediyesinden duyuru

Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri Korona ile mücadeleye devam ediyor.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri Korona ile mücadeleye mahalle, kamu kurum ve kuruluşları, araçlar, cadde ve sokaklar başta olmak üzere tüm önlemleri alarak aralık vermeden; gerek ULV gerekse dumanlama gerekse ilaçlı su ile yıkama yöntemleriyle her gün dezenfekte etmeye devam etmektedir. Bunun yanı sıra ekipler vatandaşlarımızın yaz aylarını rahat geçirmeleri için, ilçemiz genelinde yumurtlama evresinde olan her türden sinek, zararlı böcek ve haşarat ile yoğun bir mücadeleyle, kapalı ve açık kanal ilaçlaması, dumanlama çalışması yapmaya başlamış bulunmaktadır.
 
Tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı ilçemizde her türlü şartları dikkate alarak ilaçlama yapmamız gerektiğinin bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Arıcılık yapan vatandaşlarımızın bu durumdan mağdur olmamaları ve arılarının ilaçlardan zarar görmemeleri adına Sağlık işleri Müdürlüğü olarak bizler azami gayret göstermekteyiz. Fakat programa bağlı olarak ilçemizi genelini her gün ilaçlamak durumundayız. Bizler bu ilaçlama çalışmasını yaparken çevreye ve bitki örtüsüne yararı olan arıların bu durumdan zarar görmelerini istemiyoruz. Bu sebeple; İlaçlama sırasında Arıcılık ile uğraşan tüm vatandaşlarımızı arılarını zarar görmemesi adına buradan bir uyarıda bulunmak istiyoruz.
 
Akyazı sınırları içerisinde Arıcılık ile meşgul olan vatandaşlarımızın Arıcılık yaptıkları noktaları Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğüne bildirmeleri halinde arıların ilaçlama çalışmasından zarar görmemesi için o alan ilaçlama yapılmayacaktır. Aksi takdirde sorumluluk almayacağımızı duyurmak istiyoruz. Vatandaşlarımızdan bu konuda hassasiyet göstermelerini, arıcılık yapıyorlarsa mutlaka, Muhtarlık aracılığı ya da şahsen Sağlık işleri Müdürlüğüne bildirmelerini önemle rica ederiz.
 
İrtibat: Sağlık İşleri Müdürlüğü
Akyazı Belediyesi Çözüm Masası : 444 9 054
Güven Yapı
Akyazı Belediyesinden duyuru
Akgün Restoran Çorba
Akyazı Belediyesinden duyuru
Akyazı Belediyesinden duyuru
Akyazı Belediyesinden duyuru

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks