Aydın Metal
10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Belediyesi’nden çocuklar için yarışma

27-09-2022 10:12:41 - AKYAZI
Akyazı Belediyesi’nden çocuklar için yarışma

Akyazı Belediyesi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında ilk ve ortaokullar arasında resim ve şiir yarışması başlattı.

Hardal Burger Akyazı

3 Ekim tarihine kadar başvuruları devam edecek olan yarışmada öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Akyazı Belediyesi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile resim ve şiir yarışması başlattı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada 4 Ekim Dünya Dünya Hayvanları Koruma Günü temalı eserler değerlendirilecek. Dereceye giren 3 öğrenciye bisiklet, 3 öğrenciye mini tablet, 3 öğrenciye ise akıllı saat hediye edilecek. 3 Ekim tarihine kadar devam edecek olan yarışma için öğrenciler kendi okullarına başvurabilecekler. 5- 7 Ekim tarihlerinde eserlerin değerlendirilmesi sonrasında ise 12 Ekim’de ödül töreni gerçekleştirilecek.

Yarışmaya ilçedeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerini davet eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Hayvanları seven ve onları koruyan nesiller yetişmesi hepimizin sorumluluğu. Biz Akyazı Belediyesi olarak çeşitli etkinliklerle çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile resim ve şiir yarışması düzenliyoruz. Çocuklarımızın hayal güçleri oldukça yüksek, çok güzel eserler yapacaklarından eminim. Tüm öğrencilerimizi bu yarışmaya katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. 

Ürdüç
Akyazı Belediyesi’nden çocuklar için yarışma
Ürdüç
Akyazı Belediyesi’nden çocuklar için yarışma

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Eda faruk 2 yıl önce2022-09-27 22:50:08

Sokak hayvanlarini besletin bence sokakta kedilere köpeklere tekme atmamalari gerektigini öğrensinler anne babalarindan alamadiklari eğitimi vermis olursunuz merhametli vicdanli buyumeyi öğretmiş olursunuz bugun hayvana merhameti yarin insana merhameti gosterirler büyüdükçe sevgi dolu merhametli insanlar olurlar

0
-0
Xxxx 2 yıl önce2022-09-27 13:27:48

Acaba insanları,özellikle çocukları sokak hayvanlarından koruma günü de tertiplenecek mi?

0
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks