Akyazı Belediyesinden Bahçe Düzenlemeleri

Akyazı Belediyesi tarafından; Daha önce Akyazı Devlet Hastanesinin bulunduğu yerde, yeni Devlet Hastanesi yapıldıktan sonra boşalan prefabrik yapılar yıkılarak çevre temizliği yapıldı. 
1.Nolu sağlık ocağı, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Servis binalarının bulunduğu ortak kullanım alanına peyzaj uygulamaları yapılarak güzel bir çehre kazandırıldı.

 Çalışmaları yakından izleyen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI; “İlçemizde bulunan ve halkımızın hizmetinde olan tüm bina ve yapıların çevre bakımları tarafımızdan yapılmaktadır. Bu hizmetlerin kalıcı ve güzel olması için arkadaşlar emek sarf etmekteler,  1.Nolu sağlık ocağının, Toplum Sağlığı Merkezinin ve 112 Acil Servis binalarının bulunduğu bu alanda ağaç dikimleri, parke yollar, çim ekimi ve toplamında da peyzaj çalışmaları tamamlanarak yoğun sirkülâsyonu olan bu binalara gelen vatandaşlarımıza güzel bir çehre sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amaçlarımızdan bir tanesi de bu zaten, halkımızın oturabileceği, yürüyüş yapabileceği, göz zevkine uygun yerler yapmak” dedi.