Akyazı Belediyesi Tiyatro Etkinliklerine Başladı

İstanbul Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Esma Gülmeniktan ve 10 kişilik ekibi ile “Canım Öğretmenin ve Kurnaz Avukat” adlı müzikal oyun 20 Ekim 2011 dün 09.30 da başladı. Akyazı’lı  gençlerin ve öğrencilerinde yoğun katılımı ile toplam 5 seans gösterimle yaklaşık 900 Kişi’nin gösteriyi izledi.

Akyazı Belediyesi Kasım ayı içinde tiyatro gösterilerine devam edecek. Kültürel etkinlikler kapsamında kasım ayı içerisinde “ 15 Kasım 2011 Salı “ günü yine konferans salonunda Virgül Tiyatrosu-Enver DEMİRKAN ve 10 Kişilik Ekibiyle  “NİYAZİ ve KONUŞAN SOKAK-SÜNGER BOB “ adlı oyunu ile perdesini açarak  çocuklar için  gündüz 3 seans ve akşam  yetişkinler için 1 seans olmak üzere gösterimde olacaktır.

Belediyemiz tarafından Ücretsiz olarak sunulan tiyatro gösterilerine tüm Akyazı’lı Halkımızın Çocuklarıyla birlikte katılabilirler.