Akyazı Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Gündem dışı konuşmada söz alan MHP’ den belediye encümeni Murat Öz, karla mücadeleden dolayı belediyeyi tebrik etti. Belediyeden itfaiye ve Kılıçoğlu kavşağı çözüme kavuşması gerektiğini, Dokurcuna itfaiye ekibinin kurulması gerektiğini, Çarşamba günü ova köylerinin ulaşım ve durak sıkıntısı çektiğini bu sıkıntıların bir an önce giderilmesi gerektiğini belirtti.

Meclis başkanı, belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, karla mücadele ekibine başarılı oldukları için ayrıca teşekkür etti. İtfaiye ve pazaryeri (ova köylerinin ulaşım ve durak sıkıntıları ) ile ilgili büyükşehir belediyesine yazı yazdıklarını, kavşaklar için de gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.                

                 Akyazı Belediyesi 02 Şubat 2016 Tarihli Meclis Toplantısının 1. Birleşimine Ait Gündem

1-      1/1000 ölçekli Akyazı uygulama imar planı revizyonuna yapılan iki adet itiraz ile ilgili meclis imar komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi (Komisyondan geldiği gibi kabul edildi)

2-      1 adet tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması ücretinin belirlenmesi ile ilgili teklifin görüşülmesi (oy birliği ile kabul edildi)

3-      Dolu kadro değişikliği ile ilgili teklifin görüşülmesi (oy birliği ile kabul edildi)

4-      Yahyalı yoluna yapılacak yeni bağlantı yolu ile ilgili kamulaştırma teklifinin görüşülmesi (oy birliği ile kabul edildi)

5-      Mülkiyeti belediyemize ait yongalık mahesinde bulunan, teklif yazısında mevkii, parsel, ada, pafta ve yüzölçümü belirtilen iki adet arazinin satımı, takası, tahsisi, tahsisinin kaldırılması ve üç yıldan fazla kiralanması teklifinin görüşülmesi. (oy birliği ile başkana yetki verildi)

  İlave Gündem

6-Bilirkişi üye seçimi yapılması

Bilirkişi heyetine seçilenler:

Coşkun Yalçın

Erşan Çoklar

Cengiz Salcan

Hasan Kor

Nevzat Punar

Ziyattin Özgün

 
Ethem Acar