AKYAZI BELEDİYESİ SABİTEK’E KATILDI.

Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi, Serdivan Belediyesi, SASİAD ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Sakarya Bilim Teknoloji Eğitim ve Kariyer Günleri (SABİTEK) Günleri Eğitim Şenliğine Akyazı Belediyesi de standıyla katıldı.
Ozanlar Şehit Mustafa Özen İlköğretim Okulu minik öğrencilerinden kurulan mehteran konseriyle başlayan açılış töreninin ardından fuara katılan Belediye, odalar, dernekler, dershaneler ve okullar kurdukları stantla ilgi çektiler. Akyazı Belediyesi Akyazı ilçesini tanıtıcı faaliyetlerin gösterildiği broşürler, Tarımsal Gelişim ve Eğitim Projesi ve Oyuncak Silah Kampanyası konuları ile katıldı. Ve bunlarla ilgili öğrencilere ve katılımcılara bilgi verildi.
Üç gün süren fuara katılım yoğun gerçekleşti. Özellikle öğrencilerin katıldığı fuara halkın da ilgisi yoğundu. Akyazı standında Akkabak Şekeri ikramı da gerçekleştirildi.