Akyazı Belediyesi'nde Sürpriz Müdür Değişiklikleri
Akyazı Belediyesi'nde Başkan Hasan Akcan'ın talimatıyla sürpriz müdür değişiklikleri yapıldı.
Akyazı Belediyesi'nde Başkan Hasan Akcan'ın talimatıyla sürpriz müdür değişiklikleri yapıldı. Bazı müdürler görevden alınırken yerine atamalar yapıldı. Ayrıca başkan yardımcılığı görevlerinde değiştirildi.
Ünal Gündüz Plan ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Olurken, Mehmet Çakmak ise İmar ve Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.
İşte o müdür atamaları;
Hasan SAKA
Fen İşleri Müdürü
Abdülsamet ÖKSÜZALİ
Destek Hizmetler Müdürü
Murat TEPEÇINAR
Kültür Sosyal İşler Müdürü
Dursun ALTUNTAŞ
İşletme ve İştirakler Müdürü
Uğur KUŞ
Plan Proje Müdürü
Akyazı Belediyesinde görev yerleri değişen Müdürler görevlerine başladılar.
Akyazı Belediyesinde görev yerleri değişen müdürler; Fen işleri Müdürlüğüne Hasan Saka, Abdülsamet Öksüzali Destek Hizmetleri Müdürlüğüne, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne Dursun Altundaş, Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne Murat Tepeçınar ve Plan proje Müdürlüğü'ne de Uğur Kurş'u atandı.
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Büyüyen Akyazı'mızın daha da güzelleşmesi ve örnek ilçe model ilçe halini alması için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz bu çalışmalar içerisinde adeta yeni soluk getirecek arkadaşlarımızı yeni görevlerinde, Akyazı için azami gayret sarf etmelerini diliyorum. "dedi.




