AKYAZI BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI
Her yıl düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bu yıl Ramazan ayında, Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii çevresinde Akyazılıların daha hızlı ve uygun fiyata kitap bulabilecekleri stantlar büyük ilgi görmektedir.
Akyazı Belediyesi Geleneksel Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Her yıl düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bu yıl Ramazan ayında, Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii çevresinde Akyazılıların daha hızlı ve uygun fiyata kitap bulabilecekleri stantlar büyük ilgi görmektedir.
Aynı zamanda; bu yıl ki etkinlikler çevresinde Ramazan ayı öncesinde düzenlenen plan dahilinde mahelerde halk iftarı düzenlenmekte ve yine Akyazılılar tarafından ilgi ile karşılanmakta, bugüne kadar Küçücek, Yeşildirek (Hastane Mahesi) ve Erdoğdu mahesinde verilen halk iftarlarına büyük katılım sağlanarak birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayının manevi havası hep birlikte yaşanmaktadır.
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI; bundan sonra, diğer mahelerde de iftar verilmeye devam edileceğini tüm halkımızı beklediklerini belirterek. “Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan etkinlikleri çerçevesinde bu Ramazan Tüm mahelerimizde halkımızla birlikte iftarlarımızı açıyoruz bu bizi çok mutlu ediyor. Bu mutluluğa tüm halkımızı davet ediyoruz. Aynı zamanda Gazi Süleyman Paşa Camii çevresinde Akyazılıların daha hızlı ve uygun fiyata kitap bulabilecekleri stantlar kurduk halkımız buralardan faydalanmaktadır. Öte yandan Akyazı Fm’de Akyazı Belediyesi olarak sponsorluğunu yaptığımız İFTARA DOĞRU programı her gün radyoda yayınlanmakta güzel sohbetler vatandaşımızın istifadesine sunulmaktadır” dedi.


