İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Belediye Meclisi toplandı

01-09-2020 15:35:31 - AKYAZI
Akyazı Belediye Meclisi toplandı

Akyazı Belediyesi'nin Eylül ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Özgür Adımlar
Akyazı Belediyesi'nin Eylül ayı Meclis Toplantısı Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.
 
Toplantıya Bilal Soykan'ın yerine Mustafa Birincioğlu başkanlık yaptı.
 
Toplantıda ilçeyi dumana ve pis kokuya boğan Kuzuluk'taki eski çöp depolama alanına ilişkin sorular üzerine sorunun çözümüne yönelik Büyükşehir Belediyesi ile çalışma yapıldığı kaydedildi.
 
Meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
 
Ayrıca Akyazı Belediyesi Yağlı Güreş düzenleyen Belediyeler Birliği'ne üye oldu. Mehmet Öztürk ve Emrullah Kut asil üye, Uğur Kılıçoğlu yedek üye olarak seçildi. 
 
Kadastro çalışmaları için muhtarlıklardan istenen ve belediyeye bildirilen isimler Sakarya Valiliği'ne bildirildi.
 
Karara bağlanan Gündem Maddeleri şöyle; "
 
1-Akyazı Belediye Meclisinin 04.02.2020 tarih ve 16 sayılı kararı ile Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisinin 08.06.2020 tarih ve 4/169 kararı ile kısmen onaylanan 1/1000 Akyazı Yeniorman (Ormanşevkiye) Mahallesi 1/1000 Ölçekli İmar Planı Revizyonuna ilişkin hazırlanan plan değişikliğine yapılan itirazlar ile ilgili hazırlanan İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi hususu.
 
2- Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği`ne üye olunması, Birlik Tüzüğünün kabulü ve Birliğe üye seçimi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
 
3- İlçemiz Küçücek İstiklal Mahallesinde kadastro çalışmalarında kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere 6 (altı) adet bilirkişi seçimi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
 
4- İlçemiz Küçücek Cumhuriyet Mahallesinde kadastro çalışmalarında kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere 6 (altı) adet bilirkişi seçimi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
 
5- İlçemiz Dokurcun Mahallesinde kadastro çalışmalarında kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere 6 (altı) adet bilirkişi seçimi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
UB Group
Akyazı Belediye Meclisi toplandı
Marmara Göz
Akyazı Belediye Meclisi toplandı
Akyazı Belediye Meclisi toplandı
Akyazı Belediye Meclisi toplandı
Akyazı Belediye Meclisi toplandı
Akyazı Belediye Meclisi toplandı
Akyazı Belediye Meclisi toplandı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Pandemi 4 yıl önce2020-09-02 22:22:29

Gayet iyi almışlar pandemi tedbirlerini. Boş yapmayın Akyazı ya hizmet yapın.

0
-0
İsmet SADIKOĞLU 4 yıl önce2020-09-01 23:46:08

Şu mecliste bir tane doğru alınan karar, konuşulan gündem görmedim. Bakınız bir tane çözüm üreten yok. Garip. Akyazı boğulmaya devam ediyor...

0
-0
Vatandaş 4 yıl önce2020-09-01 23:42:20

Ya arkadaş nefes alamıyoruz nefessssss. Her gece düzenli olarak yakıyorsunuz bumu bulduğunuz çözüm Allah sizi islah etsin beceriksizler topluluğu.

0
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)