Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Akyazı Adapazarı Dolmuş Eziyeti Devam Ediyor

20-03-2017 10:03:43 - AKYAZI
Akyazı Adapazarı Dolmuş Eziyeti Devam Ediyor

Akyazı Adapazarı minibüsleri vatandaşa çile olmaya devam ediyor.Yıllardır çözülemeyen en büyük problem.

Özgür Adımlar
11 Yıllık Habercilik geçmişimizde sürekli ve aynı sorundan şikayet gelen ve bir türlü yetkililerin el atamadığı problem olarak rekora koşuyor.
 
Geçmişten günümüze kadar gelen bazı şikâyetler; Balık istifi yolcu taşımacılığı, Öğrenci, şehit ailesi ve Gazi kartı olanları aşağılama, Devlet memuru kartı olanları yolda almama, Türkiye’de tek öğrenci Paso denilen bir icat, Basın mensuplarına saldırı, gibi birçok konuya sahne olan dolmuşların en çok şikâyet konusu ise ayakta yolcu alma sorunu. Haddinden fazla yolcu alınması sonucu güvensiz ve sıkışıklıktan aşırı derecede şikayet özellikle bayan yolcular minibüste yer olmamasına rağmen yolcu alma çabasına giren sürücülerden oldukça şikayetçi.
 
Son olarak geçtiğimiz hafta bir başka zulme sebep olan görevli. 2 çocuk ve anneyi minibüse boş minibüse bindirmedi. “ Fotoğrafta görünen kırmızı montlu görevli sırada bekleyen Akyazı arabası dolu olması nedeniyle diğer araca binmek isteyen 2 çocuk ve annesini araca almadı. Dolu aracı göstererek bu araca bineceksiniz veya dışarıda aracın saatini bekleyeceksiniz diyerek 20 dakika boyunca çocuk ve kadını soğukta bekletti.  Balık istifi dolu olan ve kalkmasına 20 dakika zaman daha olan araca binmek istemeyen kadın aracın kalkmasını bekledi. 20 dakika sonra diğer araca binebildi.
 
Yıllardır çözülemeyen sorun olarak Akyazı tarihine geçmeye aday.
 
Daha öncede benzer saat sorunları yaşanıyordu. Özellikle Adapazarından gelen son araçalr saat başı olması sebebiyle aşırı derece dolan bazı araçlar erkek hareket edince gece 22- 23 ve 24 araçlarına gelen vatandaşlar garaja araç bulamamaktan şikayetçiydi. Erken kalkan aracın yerine araç koymak yerine bir buçuk saat sonraki aracı doldurmaya çalışan muavinlere büyük şikayet oluyordu. Bu sorunda giderilemedi.
Marmara Göz
Akyazı Adapazarı Dolmuş Eziyeti Devam Ediyor
Ürdüç
Akyazı Adapazarı Dolmuş Eziyeti Devam Ediyor
Akyazı Adapazarı Dolmuş Eziyeti Devam Ediyor
Akyazı Adapazarı Dolmuş Eziyeti Devam Ediyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden