YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Ak Partii İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Düzenledi

12-07-2019 18:38:15 - AKYAZI
Ak Partii İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem’in ev sahipliğinde Ak Partii İlçe Başkanları istişare toplantısı düzenledi

Özgür Adımlar
AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem’in ev sahipliğinde partinin kuruluşundan bu güne kadar Partide İlçe Başkanlığı yapmış İlçe Başkanları Mehmet Sarı, Mehmet Onat, Osman Karaoğlan, Nail Kahveci, Feyzi Bora ve Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın katılımlarıyla ilk İstişare toplantısı gerçekleştirildi.
 
Toplantıda İlçe Başkanı Mesut Ekrem;
 
"AK Parti Akyazı teşkilatı olarak bundan sonraki aylarda düzenli olarak önceki dönemlerde görev yapmış ilçe başkanlarımız la bir araya geleceğiz.
 
AK Parti ailesi olarak 18 yıldır iktidarız bu süre zarfında partimiz bin bir türlü güçlükle karşılaşmıştır, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarımızın dik duruşu ile tüm güçlükler atlatılmıştır. Bu kadar büyük yüklerin altından kalkmak için birlik, beraberlik, gönüllülük ve disiplin vazgeçilmez düsturumuz olmuştur. Partimizin kuruluşundan bugüne geçen 18 senede görev yapmış tüm başkanlarımız ile bir masa etrafında buluşmuş olmak bu davanın ne kadar büyük olduğunun en büyük göstergesidir. Tüm başkanlarımın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Davaya bağlılıklarını ilk günkü Aşk ve Heyecanla devam ettiğini görmek bizlere daha çok güç, kuvvet ve çalışma azmi vermiştir. Başkanlarımın bu azim ve heyecanını görmek teşkilat çalışmamızdaki motivasyonumuzu en üst seviyeye ulaştırmıştır.  Aktif görevi tamamlanmış veya devam eden herkesin, çıkar gözetmeden büyük Türkiye ideali uğrunda nasıl çalıştığının ve birleştiğinin bir örneği bugün bu masada görüyoruz. Geçmiş yılların ve birikmiş insan kaynağının vermiş olduğu güven ve tecrübe ile bu çalışmaların uzun yıllar daha süreceğinden şüphem yok.
Bu vesile ile davetimize icabet eden tüm önceki dönem ilçe başkanlarıma ve Belediye başkanımıza saygılarımı sunuyor, her birine katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi.
 
Toplantıya katılan tüm ilçe başkanları, ‘’bu toplantıyı tertip edip bizleri bir araya getiren ve İstişareye önem verdiğini bir kez daha gösteren İlçe Başkanımız Mesut Ekrem’e bizlerde ayrıca teşekkür ederiz.
Bizler bu davanın bir neferi olarak ilk günkü Aşk ve Heyecanla Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Davaya bağlılığımız devam etmektedir. Bizler liderimizin, partimizin, teşkilatımızın , belediyemizin daime yanındayız bizlere ihtiyaç duyulduğu her an yanlarındayız.’’ Dediler.
 
Toplantıya katılan Belediye Başkanı Bilal Soykan’da ,’’bu toplantıyı düzenleyen öncelikle İlçe Başkanımız Mesut EKREM’e teşekkür ederim. Katılımlarından dolayı geçmiş dönemlerde görev yapmış tüm İlçe Başkanlarımıza teşekkür ederiz, Bizim gücümüzü aldığımız ve azmimizin temelini oluşturan dava bilinci ile birbirimizi bir araya getiren bu olağanüstü bağı muhafaza ettiğimiz sürece üstesinden gelemeceğimiz sorunumuz yoktur. Bu tür toplantıların devamlı yapılmasını bu bağların daha da güçlenmesine sebep olacaktır. Bizlere bu tür toplantılar ve İstişarenin önemsendiği bu buluşmalar güç vermekte ve çalışma azmimizi arttırmaktadır. Bu vesile tekrardan toplantıyı düzenleyen katılan tüm ilçe başkanlarıma bende ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım.’’ dedi
Marmara Göz
Ak Partii İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Düzenledi
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden