Ak Partide Delege Olacağına Dağ Başında Çoban Olurum
Ak Parti Akyazı kurucu üyelerinden Sami Yemenici’den zehir zemberek açıklamalar.
Önce partiden istifa etti sonra koyun alıp çobanlığa başladı.
Ak Parti Altındere’de Ak Parti’nin kurucularından Sami Yemenici kızdığı siyasiler sonrası çobanlığa başladı.
Yemenici “Bizim sıkıntımız, Ak partinin seçime girmesi yeterki dava kazansın anlayışıyla 2002’de partinin kurucu üyeleri olduk. Ama kendileri kurucu üyeleri ekarte edilerek kendi kafalarına göre bizim delegeliğimizi düşürdüler. Son kongre öncesi bizim hiç haberimiz olmadı. Altındere belde teşkilatı başkanı İbrahim Kıroğlu’nun da kongre sonradan haberi oldu. Başkan olmasına rağmen haberi yok, kurucu üye olarak benim haberim yok. Akyazı ilçe teşkilatı sinsice kafalarına göre plan yaptılar ama bu ak parti de olmaması gerekir biz 2002’den beri Ak Partideyiz niye Ak Parti’nin içindeyiz diye biz bu mücadeleyi verip dişimizle tırnağımızla Ak Partiyi iktidara taşırken. Herkes kendi kafalarına göre iş yapıyor.
Altındere Belediyesi elli senelik belediye ama sellerde taşan dere ve kanarı biz kendimiz yaptık. Yaşanan son selde evimi su bastı. Evimin balkonun önünü tuğla ördüm.
Sel zamanı Sakarya büyük şehir belediye başkanı geldi. Altındere belediye başkanı Mehmet Çakmak gelmedi düşünebiliyor musunuz? Mehmet Çakmak gelip buraya bakmadı büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu gece saat 01.00’da geldi bu kanalı gördü ve burası için selden sonra yaralar sarılacak dedi.
Verdikleri sözleri de tutmadılar gerçi o ayrı konu” dedi.
İlçe Başkanı Nail Kahveci; konuyla ilgili olarak “Sami Yemenici’nin bir grup arkadaşıyla partiden topluca istifa etmelerinden dolayı kongreyle ilgili bilgilendirilmediklerini söyledi. Ayrıca İddiada bulunan kişiler zaten partimiz üyesi değildir” dedi.




