AGDAŞ’ta Sıra Tepkisi
Akyazı’da Doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla Akyazı’ya şube Açan AGDAŞ yaklaşık 5 Bin doğalgaz abonesine 1 memurla hizmet vermeye çalışıyor.
Vatandaşlar kuyrukta zaman harcamaktan şikâyetçi. En ufak işlem olan abonelik taksiti ödemesi için 20 dakikadan fazla beklemek gerekebiliyor hele kuyrukta abone olacak veya abonelik işlemlerinde hatası olan varsa süre uzayıp gidiyor. Aylardır şikâyet olmasına rağmen AĞDAŞ henüz çözüm üretmemesi de ayrıca şikâyet konusu oldu.
AGDAŞ'tan konuyla ilgili açıklama geldi ... /// GÜNCEL
AGDAŞ yetkilileri Akyazı şubedeki yoğunluk üzerine Akyazı Haber'e yaptıkları açıklamada. Hendek ilçesindeki şubelerinin daha çok işlem yaptığını ve tek memur işlem yaptığını belirterek herhangi bir sıkışıklık söz konusu olmadığını söyledi. Fakat Akyazı ilçesinde zaman zaman yanlış evrak ve eksik evraklardan dolayı sıkışma olabildiğini bununda abonelerden kaynaklandığını belirtti.




