Abdullah Taha Yıldırım gazetecilerle bir araya geldi
AK Parti Akyazı Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Taha Yıldırım, basın mensuplarıyla buluştu.
Birbirimizi kandırmayalım, koltuk zehirlenmesi yaşayan bir başkan ve etrafı bu zehire panzehir değil bizzat katkı sunanlar ile doldu.
Hadi inşallah kurtarın bizi şu Bilal’den kuzuluktan başka kimseye hizmet ettiği yok
Merhaba Yarasa hanım, Yorumunuz için teşekkür ederim. Herkesin görüşüne saygı gösteriyoruz. Eğer yapıcı bir eleştiriniz veya daha spesifik bir sorununuz varsa, lütfen paylaşın. Ancak, alaycı bir ton ve belirsiz bir ifadeyle iletilen yorumlar sorunların çözümüne katkı sağlamaz. Daha yapıcı bir iletişim kurmak adına net ve açık bir şekilde ifade etmek her zaman daha etkili olacaktır. İyi günler dilerim!
Bilalden bir farkın olmadığına yüzde yüz eminim
Vizyonsuzluktan kurtuluşa az kalmıştır umarım. Bir dönemde bile yozlaşmış ve liyakatsiz yönetim kadroları ile dolu olan belediye yönetimi, gerçekte karakter namına bir şey ifade etmediklerini bilmeyen kişiler ile dolu. Belediyecilik namına bir şey bilmeyen ***lık üzerine kurulu bir topluluk ile belediye yönetilmemeli. Akyazı liyakat ve hakkaniyet ile yönetilmeli, yönetim ve vicdanların pür pak olduğu bir süreç diliyorum. Başarılar Abdullah Taha Yıldırım Bey isminizin açıklanmasını umuyoruz.
Umarım yyeni bir aile şirketi kurulmaz. Gürcü başknla yola devam
Bilal gitsin de kim gelirse gelsin her türlü ondan iyi yaparlar
hangi ösym paragraf sorusunu yorum diye yazdınız gazioğlu ve ertuğrul
Seçime girerse bizim akyazi halki önce yıldırımı %70le seçer ,sonra beş sene arkasından konuşur ,belediyeye yıldırımlari doldurdu diye (,bu hiç değişmez