Abdullah Mert Dedikodulara İnat Ak Parti Dedi
Ak Parti ilçe teşkilat başkanlığına aday olan daha sonra Sakarya milletvekili aday adayı olan Abdullah Mert kendisi hakkında çıkan asılsız dedikodulara karsı açıklamada bulanarak “Herkes konuşur Mert gerekeni yapar” dedi.
Kendisinin yapmış olduğu çalışmaları çekemeyenlerin dedikodu çıkararak Parti içinde fesat çıkarmaya çalıştıklarını belirten iş adamı ve Sakarya milletvekili aday adayı Abdullah Mert kendisi hakkında çıkan mesnetsiz ve asılsız dedikodulara açıklık getirerek. “Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda hangi partinin ve hangi davanın neferi olduğumuzu gösterdik birileri konuşur ama Abdullah Mert davası için çalışır” dedi.
Mert “Ak Parti’nin yüksek oy oranıyla tek başına iktidar olması için dün neyse bugünde aynı inanç ve samimi duygularla hareket ederek çalışıyoruz. İnanıyorum ki vatandaşlarımız başkanlık yolunda Ak Parti’ye desteklerini gösterecektir. Haydi, Akyazı haydi Sakarya, haydi Türkiye her şey güçlü yeni bir Türkiye için oylar Ak Parti’ye dedi.




