23 Okuda 1500 Öğrenciye Ders Verdiler

Sınavlara bilinçli girebilmeleri ve başarılı olabilmeleri için rehber öğretmenleri tarafından verilen eğitimin verimli geçtiğini belirten İlçe milli eğitim şube müdürü Muammer Yücel, eğitim seminerinde öğrencilerimizin sınavlara bilinci girmeleri ve sınavlara girmeden önce çalışma yöntemlerini öğretmek amacıyla rehber öğretmenlerimizle eğitime tabii tutuyoruz. Sınavlara girerken mesleki hedeflerinin mutlu olabilecekleri meslekleri belirleyerek kısa orta ve uzun vadede planlar yapabilmelerini sağlamaya çalışıyoruz dedi.

Seminer çalışmaları ilçe milli eğitim şube müdürü Muammer Yücel ile birlikte iki Grup halinde rehber öğretmenler Zafer Mert, Ferit Ele, Uğur Arslan, Erkân Coşkun, Yüksel Coşkan Serap Avkıran tarafından gerçekleştirildi.

Eğitim seminerinin son olarak Taşburun ilköğretim okulunda verilen seminer ile birinci etap çalışmaları sona erdi.

Seminerin ardından katılımcı öğretmenlere Taşburun ilköğretim okulu yetkilileri ve Ak Sürücü Kursu müdürü Selim Akman tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.
Ethem ACAR