10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

21 yaşındaki Hülya bulundu

09-07-2020 15:04:40 - AKYAZI
21 yaşındaki Hülya bulundu

Özgür Adımlar
Bavul fabrikasında çalışırken koronavirüs tedavisi görmek için hastaneye yattığını söyledikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Hülya’nın annesi Müge Anlı’dan yardım istemişti. 21 yaşındaki Hülya Soğandere bulundu.
 
Ailesi Geyve’de kendisi ise Adapazarı’nda yaşayan Hülya Soğandere’den 66 gündür haber alınamıyor. 21 yaşındaki Hülya’nın annesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak kızının bulunması için yardım istedi. Anne Soğandere kızının çalıştığı fabrikada koronavirüs olduğunu ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi edildiğini ancak daha sonra özel bir araçla Manisa’ya geçtiğini ve orada tedavi olduğunu söyledi. 21 yaşındaki kızının bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. Canlı yayına katılan Anne Nuran Soğandere kızının sağlık durumunu ve nerede yaşadığını bilmek istediğini söyledi. Müge Anlı kısa sürede yaptığı araştırmada genç kızın korona nedeniyle hastanede yatmadığını sadece 19 Haziran'da korona testi yaptırdığını ve testin negatif çıktığını açıklamıştı.
 
HÜLYA SOĞANDERE BULUNDU
 
Müge Anlı, Seyfettin Soğandere ve Nuran Soğandere çiftine kızlarının bulunduğu bilgisini canlı yayında verdi. 21 yaşındaki genç kızın devlet korumasında olduğu ortaya çıktı.
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Karasu'da feci kaza; Adliye çalışanı hayatını kaybetti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)