2010-2011 Yılı Açılışına Ev Sahipliği Yaptı
Ülke genelinde 20.09.2010 tarihinde başlayan 2010–2011 eğitim ve öğretim yılı başlarken ilçemizde de Cumhuriyet ilköğretim okulunda 20.09.2010 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00 DE düzenlenen törenle başladı.
2010–2011 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
Tören saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı.
Törende açış konuşmasını okul müdür Fatih Yılmaz yaptı. Yılmaz "Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bu yıl törene ev sahipliği yapıyoruz çocuklarımıza her yıl olduğu gibi bu yılda temiz bir ortamda en iyi eğitim ve öğretimi vermeye gayret edeceğiz" dedi.
İlçe milli eğitim müdür Mesut Papatya'da yaptığı konuşmada" bu yıl yeni eğitim ve öğretim yılına eksiksiz giriyoruz tayinler nedeniyle eksik olan öğretmen açığımızda sözleşmeli öğretmenlerle giderdik okullarımız eğitim ve öğretime fiziki olarak da eksiksiz hazırlandı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum"dedi.
İlçemizde 12 bin ilköğretim 4 bin orta 1200 ana sınıfı olmak üzere toplam 17 bin öğrencimiz vardır. İlçemizde 63 okul ve 600 öğretmenle en güzel bir şekilde eğitim vermeye çalışacağız amacımız önce il ve Türkiye genelinde en iyi olmaktır. Bu hedefimiz tüm öğretmenlerimizin hedefi olmalıdır Yeni dönemin tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize camiamıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Törende 3.B 5.A ve 6 B sınıfı öğrencileri okul çevre temizliği ve eğitimle ilgili şiirler okudular.
Tören sonunda 8.Sınıf öğrencileri okula yeni kayıt yaptıran minik öğrencilere Çiçek takdim ederek aramıza hoş geldiniz dediler.
Törene Milli eğitim müdürü Mesut Papatya Garnizon Komutana R.Tamer Aksoy AKP İlçe Başkanı Nail Kahveci Okul Müdürleri Ve Öğretmenlerle Veliler Katıldı.
Ethem ACAR











