1 Km'lik Bulvar'a Kavuşacak
Kuzuluk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, Kuzuluk kaplıcalar yolundaki bulvar çalışmalarına devam ediyor.
Kuzuluk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, Kuzuluk kaplıcalar yolundaki bulvar çalışmalarına devam ediyor.
Yaklaşık 20 metre genişliğinde ve 1 km uzunluğunda olan Kuzuluk Bulvarı’ndaki çalışmalar, Eski Köylü Pazarından başlayıp, Orta Mahe Girişine kadar devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Kuzuluk, önemli bir bulvar kazanmış olacak.
Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, çalışmaları yakından takip etti ve yetkililerden bilgi aldı. Soykan yaptığı Açıklamada “ Köylü pazarını yol kenarından kaldırarak esnaflarımızı modern bir şekilde yaptığımız Pazar yerine yerleştirdik ve yolumuzu genişlettik. Orman İşleri Müdürlüğünden ve İhlâs Holdingden yazılı izin alarak yolumuzu 15 metreden 20 metreye çıkardık. Bu bulvar sayesinde, Kuzuluk Kaplıcalar ile Orta mahesini birbirine bağlayarak kulamım alanının daha da genişleyeceğini ” söyledi.




