Recep Ustanın Yeri

Recep Ustanın Yeri
Recep Ustanın Yeri
Recep Ustanın Yeri
Recep Ustanın Yeri
Recep Ustanın Yeri
Recep Ustanın Yeri
Recep Ustanın Yeri

Birbirinden lezzetli ev yemekleri için Recep Usta'nın Yeri'nde
 
Her güne özel olarak hazırlanan ev yemeklerinin en doğru adresi: Recep Usta'nın Yeri..
 
Yıllardır bir aile işletmesi olarak esnaf lokantası kültürünü yaşatan Recep Usta'nın Yeri klasik dekoruyla, sıcak bir ortamda misafirlerini ağırlamaktadır. Lahana sarma, etli nohut, dana ciğer, taze fasulye ve sebzeli köfte en sevilen yemek seçenekleri arasında bulunmaktadır. Ne varsa eskilerde var diyorsanız tecrübeli şefin tabaklarından memnun kalacaksınız.
 
Recep Usta'nın Yeri nevi şahsına münhasır yapısı mekana farklılık katmaktadır. Esnaf lokantası fiyatları arasında karşılaştırma yapıldığında oldukça uygun bir bütçeyle, afiyetle doyarak kalkabileceğiniz bir lokanta olan Recep Usta'nın Yeri uzunca kuyruklardan misafirler ağırlamaktadır. Geniş bir ürün yelpazesi sunan işletme klasik bir lokantanın ötesine geçmektedir. Kahvaltı, öğle yemeği ya da akşam yemeğinde Recep Usta'nın yerini tercih edebilirsiniz.
 
Sağlıklı sebze yemekleriyle sebze sevmeyenlere bile sebzeyi afiyetle yedirmeyi başaran, anne elinden çıkan yemekleri özleyenlerin bu özlemini en lezzetlisinden bastıran bir adres burası.
 
Et paça, mercimek çorba, pirinç pilavı, bulgur pilavı, kuru fasulye, nohut, taze fasulye, biber dolma, lahana sarma, kabak dolma, kabuska, makarna, fırın makarna, ıspanak, kavurma, tas kebabı, dana ciğer, tavuk ciğer, fırın tavuk, tavuk sote, tavuk şinitzel, karnıyarık, patlican musakka, izmir köfte, sebzeli köfte, fırın sütlaç, kemal paşa, tatlı çeşitleri, komposto, yoğurt, cacık, salata çeşitleri, ayran, şişe meşrubat, kutu meşrubat, maden suyu enfes yemekler ve içecekler Recep Usta'nın Yeri'nde sizi bekliyor.
 
İŞİ USTASINA BIRAKIN
 
İş yerleri ve fabrikalara, düğün, sünnet, mevlüt, toplantı gibi toplu organizasyonlara 3 çeşit ve 4 çeşit olmak üzere istediğiniz menülerden Tabldot yemek hazırlanır.
 
CEMİYETLERE YEMEK YAPILIR
0 530 257 44 31
Yunus Emre Mahallesi. 4025 Sokak. No:2/B Akyazı/SAKARYA