Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

YİNE AYNI SENARYO

2018-04-09 16:54:26
4902 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

"" Geçmişteki sembollerin hayalinizde oluşturduğu senaryo ve rolleri, bugün bulmaya çalışmayın! "
 
Bugün mevcut olanların, geçmişte hangi sembollerle işaret edilmiş olduğunu anlamaya çalışın...
 
OKYANUS ÖTESİNDEN 1 , AHMED HULÜSİ ""
 
Olmuyor ! Olmuyor ! Olmuyor ! Bu kaçıncı fırsat tepişimiz bilemiyorum. Kârlı kapatılacak bir haftayı yine elimizden kaçırdık. Sanki herkes şampiyonluğu bir birine hediye etmek için yarışıyor gibi. O kadar enterasan skorlar geliyor ki anlam vermek çok zor. Peki biz ne yapıyoruz? Neden hala dökülüyoruz? Neden bu kadar ciddiyetsizlik? Yönetimin çağrılarını dikkate aldık bir kaç haftadır olan bitene kulak tıkadık ama bakıyoruz yine hiç bir şey olmuyor. Taraftarımız daha ne yapsın. Her zaman yanımızda. Konya Anadolu Selçuklu maçındaki destekleri dillere destan oldu. Ama takım hala bir isteksiz, ciddiyetiz, sorumsuz. Konya maçını 10 kişi kazanmamız mucize gibi bir şey herkes bunun farkında umarım. Tamam futbol hata oyunu elbet hatalarımız olucak ama bu kadar basit hatalar da olmamalı. Beykan gibi en çok verim aldığımız bir oyuncu ortada hiçbir şey yokken kırmızı görüyor, akabindeki haraketleri ile 4 maç ceza alıyor. Siz profesyonel oyucular değilimisiniz? Durumun ciddiyetinin farkına varamadınız mı? Tatangalar kaç kere daha Rüstemlere gelip konferans verecek? Beykan'ı saymazsak şimdi bize şampiyonluğu getirecek kaç oyuncumuz kaldı?
 
Ramazan Sal'ı sezon başından beri yazıyoruz, çiziyoruz takıma verimli değil diye ne oldu şimdi? Ramazan Sal'ı ısrarla oynatan hocama soruyorum. Ramazan nerde hocam? Bize kaç maç kaybettirdi farkındamısın? Ramazan var diye devre arası Zafer Aydoğdu gönderildi bu takımdan. Şimdi sezon bitmeden de Ramazan'ı gönderdiniz. Şampiyonluk hesabı yapan bir kulüp bu kadar plan programsız olur mu? 
 
Fethiye maçında dakika 8'de yan toptan saçma sapan bir gol yiyoruz. Eyyy Ferhat sen hiç top tutmadın mı? Yumruklamadın mı? Topu aldın canlı bomba gibi altı pasın içine bıraktın. O karambolde defansın yapacağı hiç bir şey yok. Bu Mahir'i de anlamış değilim bir iyisin, bir kötü, nasıl bir psikoloji yaşıyorsun anlamıyorum. Talha'nın çok güzel pasları oldu pozisyona da girdin ama bitiricilik gelmedi bir türlü. Orta sahamız çok dirençli değildi alan savunması adına iyi yerleşim yaptık fakat rakibi ısırmada biraz zayıftık. Orta saha yı 2 topla geçip bir çok pozisyon üretti Fethiyespor. Anlam veremediğim bir konu skoru 80'li dakikalara kadar 2-1 de getirmişsin topu ileride tutacak, maçı alacak bir hamle, taktik anlayışı yokmudur? Yani rakip saha da foul almak, korner kazanmak, ileride top yapmak bu kadar mı zor? Sezer'i 60'lı dakikalarda bu amaçla oyuna sürdüğünü düşünüyorum ama adamı kaç haftadır oynatmıyorsun, bize maç kazandırdığı zamanların ertesi hafta oyuna surmediğin bile oldu. Bu adam nasıl sürekli hazır olacak? Takıma adepte bir şekilde kalacak. Oynama alışkanlığı olmadan olur mu?
 
Batuhan Karadeniz topu ileride tutacak bir oyuncu mesela. 80'de oyuna alsan 10 dakika hayli hayli iş yapar. Boy var, vücut var, taktik var. Ama malesef oyuncuları yeri ve zamanında kullanan bir hoca yok. 
 
Al takke ver külah yine bir 2 puandan daha olduk. Geriye kaldı 4 hafta. Umudunuz varmı? Tabiki her zaman var. Takımımızın yanındamıyız? Sonuna kadar. Şampiyon olacakmıyız? İnşallah...
 
Saygılarımla...

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran