Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

YILDIRIM ÇARPTI

2015-02-22 00:00:00
9076 OKUNMA

Levent SERDAR

Kısa mesajlar geliyor. Sosyal Paylaşım siteleri, Bilboardlar, reklam panoları aday adaylarının tanıtımlarıyla dolu.
Dile kolay 72 aday 65 hayal kırıklığı tulum çıkarmadı diyelim, sadece 5 yada 6 sı muradına erecek. Yok yanlış söyledim, halka hizmetkar olacak.

Kısa mesaj gönderip bir de telefon numaralarını da belirten aday adaylarına kısa mesajla geri dönüp soru sordum.
Sorum şuydu. Sn. ...... ; Telefon numaranız,  aday olmanız ve nasip olursa milletvekili seçilmeniz durumunda da halkımıza yine açık olacak mı? Aynı samimiyet içerisinde yaptığınız hizmetleri kısa msj la bizlere bildirecek misiniz? Bizim sorunlarımıza  kulak verecek misiniz?

  Cevap vermelerine gerek yok! Hepimiz zaten biliyoruz. Bir önceki seçimde seçtiklerimiz nerede? Yolda görseniz, dalkavuklarından arınmış vaziyette yalnız gezseler, kaçımız tanır.

Ayşenur İslam hanımefendi hariç.  O da Bakan olana kadar, bizim elit Ak partili kardeşlerimizin top 6 sının, 6. Sırasında olan bir milletvekiliydi. Diğerleri kadar itibar görmezdi.

İşte benim  2015  Milletvekili Seçimlerinde Ak parti Sakarya Milletvekili aday listem.
 
Bakan olunca medârı iftiharımız olan Ayşenur İslam hanımefendi. İlk sırada ona yakışır. Geriye kaldı altı.

Sayın Bakanımızın yardımcısı  görevinden istifa etmişti;  Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek hanımefendi de hemen ardından listede 2. Sırada kendine yer bulur.

Bir önceki dönemden Ali Ihsan Yavuz bey üçüncü sıraya da onu koyalım. Meclis tartışmalarında ön saflarda yer alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir kişi.

Eee yıllarca AK parti Sakarya il başkanlığı yapmış. Recep Uncuoğlu beyede 4 numaraya alalım. Elbet parti üst yönetiminden olur almıştır,  diye düşünüyorum. Boşuna il Başkanlığı'ndan istifa etmedi.

Ender Serbes beyfendi yanlış anımsamıyorsam bir önceki dönemde adaydı. Onuda  geçen seçimlerde ki yerinden yani 7 den alalım 5 numaraya koyalım.

 6. Sıramızda ise sayın Enver Toçoğlu var. Geçen yerel seçimlerde CHP teklif götürmüştü MHP ile ortak adayları olması için,  o da bu teklifi reddetmişti  Cevabı şu olmuştu; Zeki varken olmaz, demişti.

7 numarayı boş bırakıyorum. Orası içinde biri var ama Ümit, fakirin ekmeğidir diyerek diğer aday adaylarımızın heyacanı son ana kadar sürdürmelerini istiyorum.  Gelecek siyasi hayatlarında şimdi ki duruşları  çok önemli olacaktır.

Gelelim başlıkla yazının alakasına Yılların deneyimli siyasetçisi Sayın Recep Yıldırım bu tabloyu elbet farketmiştir. Çarpmış, toplamış, çıkartmıştır. Kararını öyle vermiştir.

 Aday adaylığını Ankara'dan koyma isteğinin sebeplerinden birinin bu öngörü olduğunu düşünüyorum. Ve ben şahsım adına inşah aday olup seçilir diyorum. 

Çünkü Akyazılı milletvekili istiyoruz diyen herkes elini vicdanına koyup şu soruyu kendine sormalı;  Recep beyin dışında Seçilme ihtimali olan Akyazılı milletvekili aday adayı kim var? Ve yine Akyazı'ya gerçek manada hizmette bulunmuş, Recep Yıldırım dışında kaç milletvekili oldu?

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran