Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

-Yeni Başlangıç-

2015-03-06 00:00:00
2581 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor sıcak olayların yaşandığı bir hafta geçiriyor. Silivri maçı sonrasında Ercümet Coşkundere üstüne düşeni yaptı ve istifa ederek takımdan ayrıldı. Yönetimde, zaman kaybetmeden tecrübeli bir hoca olan Osman Özdemir ile anlaşma sağladı.

Son zamanlardaki takımın kötü gidişi bu gibi gelişmeler ile sonuçlanacağının sinyalini veriyordu zaten. Fakat hepimiz çabuk unutuyor, öfkeleniyoruz. Bu yıl küllerinden doğmuş bir Sakaryaspor var. Kim tahmin edebilirdi ki Sakaryaspor, 9 maç yenilmeden istikrarlı bir grafik sergileyecek. Kim tahmin edebilirdi ki haftalarca liderlik koltuğuna kurulacak.

Ercüment hoca ya da haksızlık etmeyelim. Onun emeği çok büyük. Temmuz ayında göreve gelmiş, Ağustos’ta anca transfer yapabilmişti. İlk yarıya bile bodoslama bir giriş yapıp, ilk 3 hafta puan kayıpları, ardından yavaş yavaş oturan bir takım oyunu, galibiyetler, sevinçler, coşku, liderlik. Bize bu duyguları yaşatan Ercüment hocamız ve futbolcularımızdır.

 Taraftar elbette başarı ve istikrar istiyor. Fakat bazen ummadık aksilikler çıkabiliyor. Böyle durumlarda da taraftar olarak sabretmeyi, kenetlenmeyi başarabilmemiz lazım.  Ben son haftaki puan kayıplarını Ercüment hocaya yüklemiyorum. Abdülkadir Akyıldız sakat, Gökhan Yazıcı formsuz, yeni transferlerin uyumu ve takım sinerjisi bunların hepsi önemli şeyler. Bu durumlarda sorumluluk almalı ve o takım ruhunu paylaşmalı, taraftar olarak da takımımıza destek olmalıydık. Ama biz ceza kesmeyi daha çok severiz. Bir suçlu arar, bütün sorunları ona yıkıp, vicdanımız da rahat eder. Çok yazık. Biz futbolu oyun olarak göremiyoruz, maalesef.

Takım üzerinde halen bazı oyunlar oynandığını düşünüyorum. Devre arası transferde olduğu gibi. Sanki birileri Sakaryaspor’un adını kullanarak reklam yapmaya çalışıyor. Umuyorum ki kısa zamanda gönlü Sakaryaspor için çarpan samimi bir insanlar ile yolumuza devam ederiz. Zaferlere, şampiyonluklara koşarız.

Ercüment Coşkundere hocamıza Sakaryaspor’a sağladı katkılardan ötürü canı gönülden teşekkür ederim. Yeni hocamız, hemşerimiz, Osman Özdemir hocamızla güzel bir başlangıç yapar, el ele daha güzel günlere kavuşuruz.

Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran