Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Yazıya ihtiyaç var…

2011-07-15 00:00:00
2477 OKUNMA

Halil AKAN

Kutsal mekânlardan döndük kutsal memleketimize Allah c.c gidemeyenlere de nasip etsin. Oraları anlatmaya kelimeler yetmez yaşamak lazım.
 
Evet, herkesin kafası karıştı, hani seçim oldu tek başına iktidarda geldi kurlar neden düşmüyor? Bu sorunun net cevabı yok ben birileri gibi yok Pkk sorunu, BDP’nin tutumu falan pek tabiî ki iç siyasi, ekonomik huzur kurları yakından etkiler amma eğer hükümet güçlü ise bu etkileşim uzun sürmez. Peki, nasıl bir yol izlemeliyiz.

Ben hala görüşümde aynıyım kurlar düşmeli. Eğer bu kurlar kısa vadede düşmez ise bu seviyelere alışmak lazım kalıcı olur. Ben doları 1.50-1.58 aralığı olur diye tahmin ediyorum. Euro’nun da 2300’ün altına düşeceğini tahmin ediyorum. Bu arada en afaki artışı İsviçre frangı gösterdi gerek tl, gerek dolar, euro karşısında anormal yükseldi. Şuan güvenli para neden bilinmez İsviçre frangı seçildi. Altına gelince eğer ons 1600 doları geçemez ise hatta 1608 diyelim geçemez ise siz onda da sert düşüş bekleyin. Ons 1500-1600 aralığına rahat gelir belki de daha da aşağılara gelebilir. Son olarak da pariteye değinelim euro/dolar paritesi kararsız şu seviyelerde euro dan dolara dönmekte korkmamak lazım. 1.4350-1.45-1.4930-1.5960 bu üç kademe satış için süper. Her yükselişte bir sonraki seviyeden satıp beklenmeli.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar soruları olan mail adresimizden ulaşabilirler.

U Y A R I          
  BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran