Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Umudumuz Şampiyonluk

2015-04-10 00:00:00
2791 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen Sakaryaspor, şampiyonluk yolunda büyük yaralar aldı. Osman Özdemir’in takımın başına geçmesi ile bir patlama beklenirken, yanardağ hala harekete geçmedi. Takım son 6 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik gibi bir performans sergiledi.

Ercüment Coşkundere’ye isyan eden taraftarlar Osman hoca hakkında ne düşünüyor çok merak ediyorum. Özellikle Sandıklıspor maçında evimizde aldığımız mağlubiyet bizleri çok üzdü. Hakem hatalarından yakınsak da, PFDK’dan aldığımız 1 maç seyircisiz oynama cezası ve para cezaları da kulübün canını yaktı. Yönetimin hakem hataları ile ilgili Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu’nu ziyareti Sakaryaspor’un hakkının yenmemesi için en anlamlı hareketti. Gerçi hakeme 6 hafta görev vermeyecek olsalar da temsilci raporlarından cezaları almış durumdayız. Buradaki adalet terazisi nasıl çalışıyor bir fikrim yok.

Kaptan Levent Demiray’ın sakatlıktan dönmesi ile birlikte Erzin Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönülmesi bende şöyle bir görüşe yol açtı. Levent takımın lokomotifi gibi, ağabeyliğini ve tecrübesini takım arkadaşlarına çok iyi aktarıyor. Oyun içindeki diyaloğu koordine ediyor. Özellikle Levent, Abdulkadir, Gökhan Y. oynadığı maçlardaki istatistikler bu görüşümü sağlıyor.

Erzin Belediyespor deplasmanın da alınan 3 puanla 3. sıradaki yerimizi korurken, liderlik koltuğuna oturmak için bu hafta Bergama Belediyespor deplasmanından alınabilecek 3 puan çok değer kazanıyor. Rakiplerimizin olası puan kaybetmeleri durumunda büyük avantaj sağlayabiliriz.

Biz her zaman şampiyonluğa inanıyoruz. Şampiyonluğu istiyorsak, tribün ve şehir, her zaman olduğu gibi yürekten takımı desteklemeli. İnancımıza yine Türkiye’yi şahit edelim.

Öte yandan Erzin Belediyespor deplasmanından dönerken taraftarımızın uğramış olduğu silahlı saldırı bizleri çok özdü. Can kaybının olmaması bizleri sevindirirken, taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen başta Göztepe ve Nazillispor olmak üzere tüm takım taraftarlarına teşekkür ederiz. Ayrıca Fenerbahçe kafilesine yapılmış olan terörü kınıyoruz. Yaralanan şoför kardeşimiz Ufuk Kıran’a da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Futbol kavga, küfür, ölüm değildir. Futbol hırs, rekabet, Fair-Play’dir. Sevinci, üzüntüyü ikisini aynı anda paylaşabilmektir. Futbol bir oyundur…

Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran