Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

TOP BİZİ SEVDİ

2018-11-08 17:29:16
1949 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Bu hafta hem Sakaryaspor hem de Adatıp Sakarya Büyükşehir Basket ile aldığımız galibiyetler bence bu başlıkla ifade edilebilir. Takdir ederseniz ilk önce futbolla başlamak istiyorum.
 
Sakaryaspor hâlâ güven veren bir oyun oturtmuş değil. Bir rehavet var üzerlerinde. Son iki haftadır oyunda bir düşüş.  Evet pozisyon bulabiliyoruz ama sonucu getiremiyoruz. Ankara Demirspor'u da hafife alınca belki de arzulanan futbol yine ortaya çıkmadı. Bildiğimiz Ferhat Yazgan'dan eser yoktu. Üzerindeki fazla öz güven ile bence bir kaç pozisyon umudu taşıyabilecek ataklarıda outa giden şutları ile harcadı. Canberk Özdemir her geçen gün oyununu geliştiriyor. Bu maç extra işler de yaptı diyebilirim. Berk İsmail tam bir santrafor. Gerçekten ileride çok güzel işler yapıyor. Daha çok topla buluşabilse daha çok gol bulabileceğine inanıyorum. Dilaver frikik golü ile gerçekten çok başka bir heyacan yaşattı. Ama bu golü bulamasaydık belki o 3 puanıda bulamazdık. Frikik çok güzel ama top da biraz bizi sevdi diyebiliriz. 
 
Basket'e gelecek olursak Selçuk Ernak gerçekten çok güzel bir takım ortaya çıkardı. Takım oynadıkça birbirine daha çok ısınıyor. Avrupa kupalarında oynadığımız maçlar da bu gelişimde çok etkili oldu. Geçen hafta Anadolu Efes'e fark atan dev adamlar bu hafta Bahçeşehir Koleji'ni de farklı yenmeyi başardı. Üstün bir mücadele örneği sergileselerde 4. Çeyrekteki oyun biraz düşündürdü. Basit top hataları, basket bulamama ve süreyi iyi kullanamayınca biraz oyun düştü. Daha çok sayı bulabilirdik diye düşünüyorum.
 
Bu iki güzel haber den sonra şehir olarak bizim de üzerimize düşen bazı şeyler var. Biraz daha destek olmalıyız. Taraftarlığımızı biraz daha öne çıkarmalıyız. Siyasiler gibi sadece övünmek, iş adamları gibi reklam yapmak yerine biz özümüzdeki taraftarlıkla tribüne gidip bu başarılara alkış tutmalıyız. Bu takımın bize, bizim böyle başarılarla anılmaya ihtiyacımız var.
 
Saygılarımla...

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran