Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TALHA GELDİ DERTLER BİTTİ

2017-02-20 16:20:23
1871 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor daha önce 5 kez karşı karşıya geldiği Payasspor karşısında ilk defa galip geldi. Bu galibiyeti getiren en büyük etkenlerden biri de orta sahada olan kuvvetli oyun anlayışıydı. Talha'nın ne kadar bu takıma katkı sağladığını bu maç özetlemiştir sanırım. Sadece Talha demek olmaz tabi Sedar ile Altuğ ile de göbek de çok iyi bir üçlü olduğunu görmüş olduk. Kanatlara pas dağıtım konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Ataklardaki organizasyon kabiliyeti kanatlardan gelen ortalar ara pasları derken özlenen Sakaryaspor'u sahada izleme şansına eriştik. Erçağ ve Fatih'in kanatlardaki üretkenliği aldıkları pas kalitesinden anlaşılıyordu. Bir çok duran top kazanma şansımız da oldu. Canberk ve Fikret'in bindirmeleride çok yerindeydi. Ceyhun ve Enes'in değişiklikleride bence iyi tercihler. Oyundaki taktik anlayışı da bu oyuncu topluluğu ile istenildiği gibi değişebiliyor. Keza Mümin-Ceyhun değişikliğinde Erçağ Forvete geçerken Altuğ kanata kaydı. Osman hocanın kafasındaki düşünce oynama alışkanlığı sağlayan bir oyuncu grubu ile rakibe göre oyunu dizayn etmek zannediyorum. En azından  her hafta değişen bir 11'imizin olmayacağı kesin. İstikrarlı bir 11 ile kazanılacak çok puan olduğunu herkes gördü. Şimdi insan sormadan edemiyor. Madem böyle bir alternatifli kadromuz vardı da kaç hafta neden sıkıntı yaşadık ? Neden puan kaybettik ? Tuncay hocanın kaprisleri diyerek günah keçisi onu ilan etmek en kolayı olabilir belki. Fakat yönetimde bu konuda biraz hatalı zannediyorum. Çünkü her hoca alternatifli kadroyu kullanmak ister. Bir ceza kesiliyorsa oyuncuya bu Yönetim Kurulu kararıyla olur. Umuyorum ki bir ders çıkarılmıştır. 
 
Tatangalar 18 şubat 2007 de yitirdiğimiz canımız Aykut Adıyaman'ı unutmadı. "Onca düş birikti kavuşmadan, gözlerimize yağıyorsun AYKUT ADIYAMAN" pankartı duygulandırdı. 
 
3 puanın hanemize yazıldığını karşılaşma sonrası yönetiminden taraftarına tüm Sakaryaspor sevdalılarının yüzü gülüyordu. Afjet Afyonspor'un 2 puan kaybetmeside bizi ayrıca keyiflendirdi. Şampiyonluk yolunda umutlarımız yeniden yeşerdi.
 
Saygılarımla...
 
Tacettin Furuncuoğlu 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bakan duyurdu 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran