Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sert hareketlerin yaşandığı günlerdeyiz !!!

2011-05-06 00:00:00
2808 OKUNMA

Halil AKAN

Evet, inanılmaz sert hareketler yaşanıyor piyasalarda büyük paralarla internetinde icad oluşundan sonra paradan para kazanma sanatı icra edenler insanlar bir yöne inandırıp ters işlem yapıyorlar. Geçen ay 1.45 ler bahsedilirken paritede herkes alıma geçmişti bir anda 1.4185 leri gördü ve tekrar yukarı denedi. Geçen haftada düne kadar 1.50 ve üzerlerinden bahsedilen eurousd bir anda 1.45 lere geriledi sizleri 1.50 lere hedeflerken kendileri satış yaptılar terse kalan o konuşmacılara inanlar oldu. Unutmayın piyasada en çok ne konuşuluyorsa siz tersini yapın. Aynı şey altında da yaşandı 1800-2000 dolarlar bahsedilirken ons fiyatı biranda 1485 lere geldi şimdi gelelim kısa kısa beklentilerimize..

 Peki, bundan sonra ne olur. Hala döviz konusundaki görüşüm aynı değişmedi. Dolar satmak avantajlı durmuyor ama euro’yu her yükselişte satın önerisinde bulunmuştuk uyanlar seçim sonrasını bile beklemelerine gerek yok ciddi karlar elde ettiler. Ama seçim sonunu bekleyeceğim diyenler aynen devam. Akıllı olan karı alıp yükselişi bekleyip tekrar satıp bu kez uzun vade beklemektir. Euro satış önerim bir önceki yazımla aynı kademelide açıkça belirtmiştim o yazımda. Eurodolar paritesine gelince buradan toparlayamaz 1.48 ler olmazsa daha da aşağı gelir onu da yükselişlerde satın demiştik hala geçerli.

 Gelelim altına bu yazar, konuşmacılar beni bile inandırmıştılar kendilerine ama benim kendime olan inancım bu kesinlikle düşecek di ve haklı çıktım. Altın düşecek ben olsam altına şuan için ciddi yatırım olarak bakmam amma düşüşleri takip eder kenara ufak ufak atardım. Şimdilik sizlerle paylaşacaklarım bu kadar soruları olan mail adresimden işyerimizden ulaşabilir hayırlı bol kazançlar temennisi ile fi emannillah…

 

U Y A R I          
  BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bakan duyurdu 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran