İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Seçim vaatleri…

2014-05-30 00:00:00
1892 OKUNMA

Ferhat SAĞLAM

 Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de bir sürü seçim vaatleri verildi. Bunlardan bir tanesi de Akyazı’nın en büyük sorunu olan park sorunuydu.

Her siyasi partinin belediye başkan adayı seçim vaatleri arasında en üstte tuttukları park sorunu için çeşitli projeler üretmişti. Başkan adayları seçilsek de seçilmesek de bu konunun üzerinde duracağını söylemişlerdi. Ama öyle görünüyor ki seçilen de seçilmeyende bu konu ile ilgili ya çalışmaları yok yada çalışmalar yavaş ilerliyor.

Ak Parti Akyazı belediye başkan adayı olan ve seçimleri büyük bir farkla kazanan Hasan Akcan seçildiği takdirde 2 hafta içerisinde bu sorunu çözeceğini ve projelerin hazırlandığını her gittiği yerde belirtiyordu. 30 mart seçimlerinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen herhangi bir gelişme olmaması vatandaşların “ buda seçim vaadi idi” demesine neden oldu.

Akcan seçim gezilerinde Akyazı'nın en icra köşesinde bile vatandaşların sorunlarını dinlerken hep park sorunu vardı. Vatandaşlar “ Akyazı’ya indiğimizde arabamızı park edecek yerimiz yok “ dendiğinde Akcan “ 30 mart seçimlerinin hemen akabinde 2 hafta içerisinde park sorunu artık kalmayacak ana cadde üzerinde ki parklar kaldırılarak bisiklet yolu olacak” diyordu.
Seçimlerin üzerinden yaklaşık 9 hafta geçmesine rağmen bir çalışma başlatılmadı. İlgili ve yetkili kişilerin bu konu üzerinde nasıl bir çalışma yapacağını tüm kamuoyu olarak merakla beklemekteyiz.
Bilindiği gibi geçen aylarda bisikleti ile birlikte bir otomobilin hatalı park etmesi yüzünden küçük bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)