Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

SARI ÇİZMELER

2014-06-08 00:00:00
2569 OKUNMA

Ferhat SAĞLAM

Başlığın sarı çizmeler olması bazılarınızı düşündüre bilir. O sarı çizmeler genelde ya işçiler içindir ya köylüler.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağmur ile birlikte gelen sel felaketini biliyoruz. Şimdi sel ile sarı çizmelerin ne alakası var demeyin çok alakası var. Yağmurun oluşturduğu sel ile birlikte bir çok yer zarar gördü. Maddi zararın ne kadar olduğu henüz tespit aşamasında ancak sel ile birlikte Akyazı Kaymakam’ı sayın Kamuran Mustafa Bı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile birlikte o işçi ve köylülerin giydiği sarı çizmeleri giyerek felaketin vurduğu yerleri dolaştı.

Akyazı Kaymakamlığı sel felaketinin oluşması ile birlikte hızlı bir şekilde kriz masası oluşturdu. Kimilerine göre benim çok eleştirdiğim Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan bir belediye başkanına yakışır şekilde afetin vurduğu zarar gören sadece merkezler değil köylere kadar giderek incelemelerde bulundu.

Yağmur suyunun zarar verdiği yerleri bizzat kendisi giderek kontrol eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan vatandaşların da bilgisi ile neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişi yaptı.

Sarı çizmeleri ile birlikte zararın olduğu her yere giden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Kesintisiz süren çalışmaları bizzat yerinden yönetti. Başkan yardımcıları ve tüm ekip ile birlikte İlk andan itibaren sorunları bir an önce giderebilmek geceli gündüzlü çalıştı.

Sarı çizmeleri ayağından çıkarmayan ve gece geç saatlere kadar o sarı çizmeler ile birlikte Akyazı belediye başkanı sıfatını bir kenara bırakıp işçi gibi çalışan bir belediye başkanına sahip olmak herkese nasip olmayacağı gibi aynı belediye başkanının eleştirilebilir olduğunu da unutmamak gerekir.

Sevgi ve Saygılarım ile

Ferhat Sağlam

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Batan gemide kaybolan Sakaryalı stajyerin cansız bedeni bulundu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)