Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ŞANLI VEFA

2022-04-02 18:58:58
4717 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Son üç gündür yaşanılanları Sakaryaspor sevdalıları ilgi ile takip ediyorlardır. Tuncay Şanlı büyük bir vefa göstererek Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Cumhur Genç ve ekibini almış olduğu kararlarla çok takdir eder durumdayım. İkinci yarı itibari ile takımda genel bir düşüş vardı. Ercüment Hocaya yeterli krediyi de verdiler ama artık oyun, futbolcular iyice köşeye sıkışmıştı. Bir kan değişikliği gerekiyordu. Nitekim de öyle oldu. Malesef ki futbolda böyle ayrılıklar her zaman var. Kalan 6 haftalık süreci yönetecek bu takımı şampiyonluğa götürecek bir Sakaryaspor sevdalısı gerekiyordu. İlk olarak tecrübesi ile teknik adamlığı ile bilinen Yılmaz Vural'ın kapısı çalındı. Fakat umulduğu gibi olmadı. Vural ile maddi konularda anlaşılamadı. Sonra akıllara gelen İkinci isim Tuncay Şanlı oldu. 6 yıl önce olduğu gibi ne zaman ihtiyaç duyulsa Sakaryaspor'un yanında oldu. Maddi hiç bir konu da konuşulmadı. Çünkü Tuncay hiç bir zaman Sakaryaspor'a maddi gözle bakmadı. Bende olsam aynını yapardım. Şehrimin takımı yıllardır ayağa kalkmak için çırpınıyor eksi günlerine kavuşmak için çapa gösteriyor bu durumda maddiyat İkinci planda olmalı. Saygı duydum. Saygı duyduğum bir konuda Cumhur Genç'in bu süreçte yaşanılanları tüm şeffaflığı ile kamuoyu ile paylaşması. Beni tek düşündüren konu Hendekspor'u küme düşme potasında iten Talip Toprak'ın yardımcı hoca olarak getirilmesi oldu.

Sakaryaspor takımı hem ofansif hem defansif olarak çok kaliteli bir takım. Tuncay hocanın da bu potansiyeli iyi yönetebileceğine inanıyorum. Bir kaç ince dokunuş ile keyif veren futbolu yeniden görebiliriz. Son zamanlarda futbol olarak tedirgin bir oyun sergiliyorduk. Artık daha özgüvenili eskisi gibi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.

Sakarya şehri şampiyonluğa inanmış bir şekilde kenetlendi. Yönetim, futbolcular her şeyin farkında. Bu güzel havayı son altı hafta ile şampiyonluğa taşıyacağımıza gönülden inanıyorum. Taraftarın her zamanki desteği ile güzel günler bizleri bekliyor.

Saygılarımla

Tacettin Furuncuoğlu 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran