Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Şampiyonluk Provası

2022-02-24 21:39:29
2229 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Kritik maçta üç puanı alan Sakaryaspor'umuz oldu. Şampiyonluk adına çok önemli virajı sorunsuz geçtik. Şehir şampiyonluk provasını dün yapmış oldu. Bir çok taraftarımız takımı karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanına akın etti. Tezahüratlar eşliğinde muhteşem bir atmosfer vardı. Aynı coşku Rüstemler Tesislerine de taşındı. Dün herşey çok güzeldi. Umuyorum aynı coşku sezon sonuna kadar devam eder. Asıl şampiyonluğu hep beraber yaşarız.
 
Biraz futbol konuşmak gerekirse dün sahada çok iyi bir Sakaryaspor yoktu. Oyun olarak üstüne düşeni yaptı desekte hücum da çok pasif kaldık. Ankaraspor maçında aslında 1461 Trabzon FK maçının provasını yaptığımızı düşünmüştüm gerçekten de öyle oldu. Tam bir deplasman takımı gibi oynadık. Orta sahada kıran kırana bir mücadele oldu. Defansta doğru işler yaptık. Fakat kontra ataklarda çok vasat kaldık. Hızlı oynayamadık. Bireysel oyuncu hataları pozisyon yaratmamıza mani oldu.  Özellikle bir pozisyona çok takıldım. Tahir Babaoğlu kontra atakla ceza sahasının sağ çaprazına kadar girmişken kaleye neden şut vurmaz? Yada topu neden ortaya çevirmez? Topu istop edip geri çekmeye çalıştığı an rakip defans hemen müdahale etti. Böyle pozisyonları daha verimli kullanabilsek sonuçları daha iyi olur. Bir forvet oyuncusu ceza sahasına girmişken şut açısı yakalamışsa o şutu çekmeli. Gol yapamasa bile kaleciden dönen bir top da bize yeniden avantaj sağlayabilir. 908'de yakaladığımız o karambol, Oğuz Kocabal'ın muhteşem şutu ve gelen galibiyet golü gerçekten olağan üstü bir an. Bu sevinçleri yaşamayı özlemişim. Aynı sevinci Atatürk Olimpiyat stadında Coşkun Yılmaz'ın golü sonrası da yaşamıştım. Gerçekten çok başka duygular. O şutu kaleci çıkarmış olsa bile ceza sahasında başka bir fırsat önümüze gelebilirdi. Böyle pozisyonları ne olursa olsun kullanmak lazım.
 
Sakayaspor potansiyeli çok yüksek bir takım. Fakat istediği oyunu bir türlü oynayamıyor. Çok iyi oynadığında sonunu getiremiyor. Burada da iş tamamen hocaya düşüyor. Ercüment Coşkundere oyunu iyi okuyup gerekli yerlerde müdahale ettiğinde ben her maçta istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum. Bu potansiyelimiz var. Takımdaki hava çok iyi, şehir inanmış, tatangalar herşeyini veriyor. Şampiyonluk da bizi istiyor. Artık bir zahmet de şampiyon olalım.
 
Son olarak yönetime bir çağrım olacak. Herşey bu kadar güzel giderken stad dolsun istiyorsanız böyle küçük bilet fiyatı artışlarına gerek olmadığını düşünüyorum. Kulübün desteğe ihtiyacı varsa başka bir kampanya üretelim ama bırakın taraftar gelip maçını rahat rahat izlesin.
 
Saygılarımla...
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran