Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

SAKARYASPOR'UN YAKASINI BIRAKIN

2016-02-26 00:00:00
1764 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Kaç haftadır sabırla takımı analiz ediyorum. Suskunluğumu bozma vakti geldi. Sakaryaspor efsanesini bu durumlara düşürmeye kimsenin hakkı yok. Yazık değil mi bu kadar gönülden bağlanmış taraftara… Senelerdir mücadele ediyoruz. Direniyoruz. Umut ediyoruz. Fakat 3-5 kişinin yanlış yöneticiliği karşısında yine biz kahroluyoruz. Artık üzerinize düşeni yapın. 2 senedir takımda herkes değişti. Kaç tane hoca geldi gitti. Kaç tane futbolcu alındı satıldı. Nasıl bir oyun oynanıyorsa bu takıma kimsenin hoşuna gitmiyor. Artık yönetimin de değişmesi gerekiyor.
Yetmedi mi bu taraftara çektirdiğiniz acılar. Sakaryaspor’a küstürdüğünüz futbolcular. Özgür Kedikli geçen hafta ne söyledi hiç dikkatinizi çekti mi? “Ben Sakaryaspor’a ihanet etmedim. Onlar bana ihanet etti. Ben bu yönetime hakkımı helal etmiyorum” Şehrimizin çocuklarını şehrimizin takımına küstürmeye haddiniz yok.
Aynı hataları tekrar tekrar yapıyorsunuz. Devre arası yeniden yeni transferler yapıldı. 3 futbolcumuz alt yapıya gönderildi. Takımda sürekli oynayan oyuncular yedek kulübesine çekildi. Manisa maçında baktık gördük ortada güzel bir takım yok. Tamam mücadele ettiler Yavuz İncedal’a hak veriyorum fakat verdiğimiz o kadar pozisyon gol olsaydı tek kelime edemezdik. Yavuz hoca Kemerspor maçına da aynı 11 le çıkınca bu sefer şans bizden yana olmadı. Acı gerçek bir ilçe takımından 4 gol yedik. Bu kadar aksiliğin üstüne, kalecimiz de sakatlandı. 7. sıraya gerileyip liderle puan farkını 12’ye çıkardık. Bu kadar kötü bir hafta olamazdı.
Şimdi geleceğe umutla bakacak tek bir olumlu gelişme var mı? Maalesef ki yok. Zeki başkanımız takımdan memnun değil ki 2 haftadır maçlara gelmiyor. Selahattin başkandan zaten kimsenin umudu yok. Yavuz İncedal deseniz 2. mağlubiyetini aldı. Taraftar deseniz bu duruma kahroluyor. Umudumuz yine tükeniyor.

Artık Sakaryaspor’un yakasını bırakın. Sakaryaspor üzerinden hesap kitap yapmayı bırakın. Sakaryaspor’u şehrin sevdalılarına bırakın. Bırakın ki çocuklarımıza anlatacağımız güzel hikayelerimiz olsun…

Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden