Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Piyasalara kısa bakış...

2013-01-18 00:00:00
2339 OKUNMA

Halil AKAN

Evet, bu yazımızda fazlaca uzatmadan ne demiştik ne odlulara girmeden bugünü ve bugünden sonra neler olabilir üzerideki görüşlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Döviz cephesinde Euro’nun Avrupa merkez bankası başkanının sıkıntı yok şeklindeki ifadeleri ile dolar karşısındaki hâkimiyeti devam ediyor. Tl bazındak urlarda dolar’ın bir miktar daha zayıflaması olası. Dolar kuru 1.74-1.72 aralığına gelebilir ancak bundan sonrasına Merkezbankamız izin verir mi orası şüpheli. Euro da ise, paritedeki yükselişe paralel olarak oda yükselmekte ancak 2.370 leri geçemediğini görüyoruz. 2.340-2.360-2.380 gibi seviyeler eurodan tl ye dönüş için uygun seviyeler gibi duruyor karşımızda. Euro da her yükselişi eurodan tl ye geçiş olarak düşünebiliriz. Paritede 1.3430-1.3480 geçilebilir lakin bu paritede 1.34 ları bence kolay geçemez eğer 1.35 ler geçilirse daha da güçlenir. Biz her düşüşte dolar verip euro alınmalı önerisinde daha önce bulunmuştuk.

Altın. Ne olursa olsun yok ons 1000 dolar olacakmış. Ne oldu 1630’dan döndü burası ons açısından güçlü destek şimdi ons 1694$’ı yukarı kırarsa 1704’e hareket edebilir burası da geçilebilirse 1720 ve devamı gelir. Her düşüş altında alıp kenara konması gerekir gibi. Tl bazında 92-94-95 aralığı alım için uygun gözüküyor. Herkese bol helal kazançlar diliyoruz.

U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGIKAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULUTARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VEBU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDEARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILEMUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDESUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYAYORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALIDURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECEBURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLISONUCLAR DOGURMAYABILIR.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran