İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

TAYYİP ERDOĞAN’DAN KURTULALIM DERKEN….?

2015-11-23 00:00:00
2698 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Sevgili dostlar.Bazen korktuklarımız başımıza gelir.Bu nedenle dua ederken,”Ya Rab,beni korktuklarımdan emin eyle.”diye dua ederiz ya.
Bildiğiniz gibi,öteden beri muhalefetin alayında bir Tayyip Erdoğan düşmanlığı var.Bu düşmanlıklarını o kadar ileri safhaya taşıdılar ki,bunlara secdeli kıblesizler de dahil oldu.Bu da yetmedi,küresel güçlerden de medet umarak, ülkemizi yabancılara şikayet bile ettiler,ediyorlar. ”Blok”siyaseti, ”Hayır”siyaseti,”Terör” siyaseti fayda vermedi elhamdülillah.Çünkü bu siyasetlere karşı bir de “Dua” siyaseti vardı.İşte bu dua var ya, dua.Bu inanın dostlar,Patriot füzesinden farkı yoktur.

Ne olacak şimdi.Recep Tayyip Erdoğan hareketli,koşan,terleyen,külliyede pek duramayan ve sürekli yurt dışına görüşmeler için çıkan bir devlet başkanı.Külliye’yi kim değerlendirecek?Yani devletin tepesinde ikinci bir insan lazımdı.Tayyip’ten sonra ikinci bir kişi.

Bu kişi CHP,MHP ve HDP’den olabilir miydi?  7 Haziran’dan bahsetmiyorum beyler.1 Kasım sonrası,siyasi hayatında en yüksek oyu alan bir Ak parti’den söz ediyoruz.”Dua” siyasetinin ürünlerinden ve onun zenginliğinden Allah’a şükrediyoruz.

316 oyla, hem de sıfır fire ile TBMM Başkanı seçilen İsmail Kahraman’dan söz ediyorum.Uykusuz kalmasını bilen,tarih şuuru olan,çalışkan,bayılacakların derdine yetişen,reformist,yaşlı fakat ihtiyar olmayan,hukukçu,iş adamı,hislerine,heyecanlarına hakim olan,güler yüzlü,kucaklayıcı akil bir insan.Devletin zirvesinde ikinci bir değer.

Sayın Cumhurbaşkanımız ,artık istediği gibi dış dünyayı gözü arkada kalmadan gezebilecek,makamını emanet edebilecek  ve her yönü ile güvenilir bir kişiliğe teslim olabilecek.

Türkiye yeni bir iklime giriyor.Dünya devleti olma yolunda,2023’te onuncu büyük güç,kişi başına milli gelirin 2o bin dolara ulaştığı bir gelecekten bahsediyoruz.

Soyadının gereğini yerine getireceğinden emin olduğumuz,külliyeyi dolduracak ikinci Tayyip Erdoğan’ın TBMM Başkanlığı hayırlı olsun.Selam ve dua ile Hayırda kalın değerli dostlar.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Tanker kaza yaptı, evler tahliye edildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)