ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

‘KEMER’LERİ ÇÖZDÜK GELİYORUZ !

2015-10-09 00:00:00
2452 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

“Sabır, boyun eğmek değil mücadele etmektir”
(Hz. Ömer r.a)

Daha öncede belirmiştim Sakaryaspor’un sabra ihtiyacı var diye. Sabrettik, çalıştık ve de şimdi de meyvesini yiyoruz.

Kemerspor 2003 maçında öyle bir takım vardı ki sahada, tek kelimeyle mükemmel. Sağdan soldan ataklar, ortalar ve akabinde gelişen pozisyonlar,tam da bu takıma yakışır cinstendi.Bu takım, gelecek için umut ışığı saçıyor.

Hırs,mücadele, kazanma arzusu tüm oyunculara işlemiş. Kimse bencil oynamadı. Takım halinde yardımlaşarak organize ataklar, bu sonucu almamızı sağladı. Belki 3. golü ve 4. golü bulabilecek pozisyonları yakaladık ama final vuruşlarını tamamlayamadık. Sanırım biraz panik yaptık! Gol vuruşlarında daha soğukkanlı olursak, olumlu sonuçlar da gelecektir. Ayrıca, ceza sahası dışından biraz daha şut denemesi yaparsak,daha fazla çerçeveyi bulabileceğimizi düşünüyorum.

Deniz Kolgu öyle inanmış ki kazanacağımıza, oyuncularına da bu inancı çok iyi aşılamış. Gol olduğundaki sevinci bu inancın göstergesiydi. Takımın taraftarla bütünleşmesi de çok ayrıydı. Sakaryaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefakar ‘Tatangalar’ maç boyunca da susmadı. Tezahüratlarla inledi Sakarya Atatürk Stadı. Sakarya! Sakarya! Sakarya! Diye…

Pazar günü İstanbul deplasmanında Sultanbeyli Belediyespor’un konuğu olacağız. Bu sabırla, bu inançla, ve bu güzel oyunla zorlu deplasmandan da üç puanla ayrılıp,zirve yürüyüşümüze devam edeceğiz.

‘Kemer’leri Çözdük Geliyoruz!

Tacettin Furuncuoğlu – taci54@gmail.com

 

 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup