Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

KAOS

2019-09-19 18:25:48
7476 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Kaos kelimesinin sözlük anlamları şöyle ifade ediliyor: 
 
a) Tam bir karmaşa veya bozukluk hali, organizasyon ya da düzen eksikliği.
 
b) Herhangi bir karışık, düzensiz kitle; anlamsız ifadeler kümesi.
 
c) Düzenlenmiş evrenin varlığından önce olduğu varsayılan sonsuz mekan veya biçimsiz madde.
 
Sakaryaspor için ilk iki madde yeterli zannediyorum. Aylardır tam bir kaos'un içerindeyiz. Başkan kim olacak? Transfer açılacak mı? O aday bu aday, şu topçu geliyor bu topçu gidiyor, Bülent Uygun geldi, gitti, İstifalar yeni yöneticiler, söylemler, suçlamalar derken çok yorulduk. Taraftar bu süreçleri yaşarken kafalarda bissürü soru işareti dolaşıyor. Takım desen orta da takım yok. Alt yapıdan oyuncu çıkarıp kamp yapıyoruz. Transferin son günü 18 oyuncu alıp alt yapıdan gelenleri geri gönderiyoruz. Abdullah Ercan'ı hoca olarak getiriyoruz. Ama takımı ona kurdurmuyoruz. 3 hafta sonunda 1 puan alınca biletini kesiyoruz. Bu şekilde nereye varacağız hiç bilmiyorum. Çok kuşkuluyum. Anlamsızca olanları sadece seyrediyorum. Takıma, futbola yönelik bir yorum yapamıyorum. Çünkü Sakaryaspor'da o kadar saçma sapan şeyler oluyor ki şaşıyorum.
 
Bu güne değindiğimizde gündemde çok çirkin şeyler dönüyor. Herkes bir telden basın açıklaması yapıyor. Herkes birbirini suçluyor. Orta da bir para muhabbeti... Sakaryaspor camiasına yakışmayan şeyler. Bu işin patronu kim? O kimse bu işi artık sonlandırmalı. Herkes istediği gibi kamuoyuna konuşmamalı. Bazı şeyler kapılar ardında konuşulur çözülür. Bu şekilde davranmak camiamıza şehrimize zarar verir. Eğer bir yönetim beğenilmiyor yapılanlar yanlış bulunuyorsa genel kurulda hesabını sorarsın. Yada daha iyi yöneteceğini düşünen çıkar adaylığını koyar. Şuan ağzı olan konuşuyor. Ama seçim zamanı kimsenin sesi çıkmıyordu. Saçma bir şey yüzünden 1 ay bu kulüpte seçim ertelendi. Herkes bir güvence bekliyor. Kimse cesaret edip taşın altına elini koymuyor. Ama sorsan hepimiz Sakaryaspor için mücadele veriyoruz. Artık herkes herşeyi çok iyi biliyor. 
 
 
Her ne olursa olsun bu iş bir son bulmalı. Patron kimse çıkıp son noktayı koymalı. Kim yönetecekse yöneticiliğini yaptırmalı. Şimdi yeni hoca ile birlikte takımın uyum süreci en hızlı şekilde atlatılmalı. Mevcut kadro ile bir oyun planı konmalı. Orta da bir takım olmalı ki taraftarda bu takıma sahip çıkmalı. Tatangalar'da yönetimden çok takımın yanında durmalı. 
 
Eğer bu kaostan hep birlikte çıkabilirsek bu birliktelik bizi sezon sonunda yıllardır arzuladığımız şampiyonluğa kavuşturabilir.
 
Saygılarımla...

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran