Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

İnanıyoruz

2015-11-13 00:00:00
1856 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum, Sakaryaspor’u nasıl ifade edeceğim bilemiyorum. O kadar hasret kaldık ki sevinmeye  en ufak bir kötü gidişe bile tahammülümüz yok. Her şey tam rayına oturdu derken şansızlıklar peşimizi bırakmıyor. Payasspor maçında yediğimiz gollere baktım ki hayretler içinde kaldım! Gülsem mi ağlasam mı bilemedim! Resmen top bizi sevmiyor ve şansızlık. Takıma oyunculara teknik heyete her zaman eleştiride bulunabiliriz ama şu yediğimiz golleri izleyenler bana hak verecektir.

Bir basiretsizliktir gidiyor. İlk önce talihsiz sakatlıklar başladı. Tevfik, Efşan takımdan yoksun kalırken kart cezalarının ardı ardına gelmesi oyun anlayışımızda mecburi değişikliklere yol açtı. Buda teknik taktik anlayışımızı değiştirdiği için istediğimiz oyunu son 4 haftadır sergileyemedik. Bu yüzden ki son 4 haftada 9 puan kaybettik. Tam Etimesgut’u yakalama hesapları yaparken aldığımız 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet planlarımızı alt üst etti.
Ben takıma inanıyorum. Deniz hoca dürüst bir insan ön gördüğü şekilde verdiği sözleri tuttu. 9. haftada çok iyi bir konumdaydık. Bu sakatlıklar ve şanssızlıklar inancımızı zedelememeli. Taraftar takıma inancını gösterirse bu takım bu sene özlenen başarıya ulaşır. Yolun çok başındayız. Futbol sabır gerektiren bir oyun. Şimdiden çatlak sesler çıkmaya başladı. Hoca istifa diye. Bir karalama kampanyası başlatılmaya çalışılıyor. Yapmayın! Eğer ses duyurmak istiyorsanız yönetime seslenin. Bakın yönetim ne güzel hocamızın yanında istikrar sürsün istiyor. Devre arası bir iki takviye ile bu takım daha da güven verir. Yönetim şu alt yapıya gönderdiği oyunculara bir formül düşünmeli. Eğer takıma katkı alamıyorsa takas yoluyla falan takıma katkı sağlayacak bir şeyler yapılmalı.

Yönetimin şimdiden harekete geçmesi şart. Eğer bir başarı isteniyorsa bu takımdan destek verilmeli. Bu sene hiç sesleri çıkmıyor. Gecen sene taraftarla uğraşmaktan zaman bulamıyorlardı. Şimdi zamanları çok takım için faydalı şeyler yapılmalı.
Her maç takımı yalnız bırakmayan bir taraftar var. Geçen yıl stada sığmıyorduk. Takıma mı şehre mi küstük? Biz varsak Sakaryaspor da var.
İnanmaktan vazgeçmeyelim. Saygılarımla…

Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Benzin ve motorine zam geliyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran