Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

HESAP TUTMUYOR

2016-10-13 12:46:11
3036 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sanki geleceği görmüşüm gibi “Cambaz Oyunu” ve “Stratejimiz Ne?” yazılarından ifade ettiğim her şey oldu. Payaşspor karşısında aldığımız mağlubiyet ile 3 puanlık kayıplar başladı. Orhangazispor’un Düzyurtspor’a puan kaybetmesi ile zirve ile fark açılmasa da alt sıradaki takımlar bir adım daha bize yaklaşmıştı. Ben takımın bu durumunu nasıl ön görmüş olabilirim? “Görünen köy kılavuz istemez” deyimi ile ifade etmek istiyorum. Yeşil-Siyahlı ekibimizde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu kesin. Sorun futbolcular arasında mı yoksa futbolcularla Cem Cambaz arasında mı bilemiyorum. Fakat problem her neyse yönetimin bu sorunu çözüme kavuşturması lazım. Takımda genel bir konsantire kaybı var. Bu tip sorunlar futbolcu ödeme alamadığı zaman olur. Futbolcunun motivasyonu düşer. Buda direk sahaya yansır. Ozan Öztürk’ün 1. Dakika da yediği gol bu tezimi çok iyi açıklıyor. Hata illaki olur. Futbol zaten hatalar oyunu fakat 1. Dakika da bu kadar basit bir hatayı affetmek mümkün değil. Erken gelen gole kayıtsız kalmayan bir takım gördük sahada. Mücadele eden pozisyon bulan ama sonuç alamayan bir takım vardı. Hoca tüm kozlarını kullansa da bir türlü golü bulamadık. Cambaz’ın dediği gibi “Top bizi sevmedi”. Ama benim için bu bir bahane olamaz. Top bizi sevecek arkadaş. Eğer şampiyonluksa bu yolun sonu her maçı kazanmamız şart. Hakemi de yenmemiz gerekiyorsa onu da yapacağız. Çünkü puan kaybına tahammülümüz yok. Her gün yeni bir hesap yapamayız. Kaç yıldır o kadar hesap kitap yaptık ki artık defteri yırtıp atmalıyız.
 
Şimdi kritik bir maç var önümüzde. Daha büyük bir yara almamak açısından mutlak galip gelmemiz gereken bir karşılaşma. Deplasmanda oynayacağımız maç için iyi konsantire olmamız şart. Aksi bir puan kaybında takım raydan tamamen çıkabilir. Bu da Yeşil-Siyahlı ekibimiz için çok iyi sonuçlar doğurmayacaktır. İsmail Cem Cambaz’a büyük sorumluluk düşüyor. Bu saatten sonra kimse bahane kabul etmez.
 
Sayın başkan İsmail Gürses’in örnek davranışına da değinmeden geçemeyeceğim. Türkiye Futbol Federasyonu’na verilen dilekçe tüm Sakaryaspor’luları onurlandırmıştır. Darbe girişiminin seyrini değiştiren şehidimiz Ömer Halisdemir’in unutulmaması ve isminin yaşatılması için yapılan başvuru tebrikleri hak etmiştir. Ama küçük bir keşke demeden de geçemeyeceğim. Keşke geçen haftaki pankart olayından önce yapılsaydı bu başvuru daha anlamlı olmaz mıydı?
 
 
Saygılarımla
 
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran