Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

HERKESE BİR ŞANS VERİLMELİ

2016-12-06 10:36:48
3371 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Ozan’ın kaçıncı hatasından puan kaybı yaşıyoruz bilmiyorum. Bu zamana kadar hiçbir oyuncu hakkında eleştiri yapmadım. Artık zamanı geldi. Bir kaleci kapattığı köşeden nasıl gol yer anlamıyorum. Zatenbarajı diğer tarafa kurdurmuşsun topu neredeyse karşıdan görüyorsun, pozisyon aldığın köşeden golü yiyorsun. Diğer tarafadoğru bir hamlede bulunsan kontrpiyede kalsan anlarım. Fakat olduğun yerde zıplayıp gol yiyorsun ya onu anlayamıyorum. Bu hatalar çok can yakmaya başladı. Tuncay hocaya da biraz suç buluyorum. Kadroda bir rekabet ortamı oluşturmaya çalışıyor. Çok çalışanın formayı kazanması için kadroda revizyon yapıyorsun. Ya da çalışana hakkını veriyorsun da diyebiliriz. Herkese bir şans veriliyorsa bu takımda Hüseyin’in de bir şansı hak ettiğini düşünüyorum. Geçen yıl Yavuz’un sakatlığında kaç maç kalemizi korudu. Zaten tecrübesiz bir isim olsa yedek kulübesinde işi ne? Sonra Aykut Kıratlı var sezon başı transfer edildi. Furkan Burak var A takımla antrenmana bileçıkarılmayan. Yani en çok seçenek olan kalemizde sadece Ozan Özdağ’a muhtaç gibiyiz. Talha Mayhoş, Ferhat Yazgan gibi oyuncuların yerine Fırat Koç, Anıl Çetin gibi oyuculara da şans veriliyorsakalecilerimizde bir şansı hak ediyor. Sezon sonu şampiyonluk istiyorsak kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Seçeneğimiz varsa hepsini kullanmalıyız.  
 
Devre arasına 2 maç kaldı. Şimdi den transfer dedikoduları başladı. Belki takımın takviyeye ihtiyacı var ama unutmayalım mevcut oyuncularımızı da geliştirmek hocamızın işidir. Takım ortalamasınabaktığımızda hepsi gencecik çocuklar. Bunları yetiştirmek süper lig kalitesine ulaştırmak aslında hocamıza düşüyor. Bu oyuncu kötü deyip yeni transfer yapmak en kolay yol. Ama asıl iskelete birlikte oynayanbir takım alışkanlığı kazandırmak teknik direktörlük başarısıdır. Bunun meyvesini Beşiktaş, Başakşehir gibi takımlar şuanda yiyor. Bizimde Diriliş manifostamıza uygun olarak bu rol modeller ışığında
ilerlememiz en doğrusu. Tuncay Şanlı’nın ekibi de aslında bunu başarabilir. Birçok maç tecrübeleri var, antrenman modelleribiliyorlar. Süper lig takımlarından Milli Takım kariyerlerine kadar bir üst düzey takımda üst düzey hocalarla çalıştılar. Bu tecrübelerini oyuncularına aktarmaları onların görevidir. O yüzden istiyorum kiTuncay Hocam takımını sen kur. Bütün oyuncularına bir şans ver. Tabii ki takımda bir rekabet ortamı olsun ama bunu hiçbir oyuncunu kırmadan yap. Biz kaç senedir bu havayı bekliyoruz. Bu takımdaşlığıyakalamışken yeniden kaybetmeyelim.  
 
Yanlış anlaşılmasın hiçbir şey yapılmıyor diye bir algı oluşmasın sakın. Takımın yakalamış olduğu ivmeden her şey gözüküyor. Hücum yönümüz çok kuvvetlendi. Atak da buluyoruz ama şut çekmek için uygun pozisyonları yakalayamıyoruz ne yazık ki. Korner taktiğinden serbest vuruş organizasyonuna kadar her şey çalışılmış. Herkes Erçağ’ın pozisyonun gol olduğunu düşünmüştür. Bu sefer olmadı ama bu tür çalışmaların meyvesini yiyeceğimizden kimsenin şüphesi yok. Sadece “Herkese ‘Bir Şans’ verilmeli” 
 
 
Saygılarımla…  
 
 
Tacettin Furuncuoğlu 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran