Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

HAZIR DEĞİLİZ

2022-08-16 10:02:28
1068 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor 10 yıl sonra döndüğü TFF 1. Lige kötü bir başlangıç yaptı. Kendi evinde kardeş Göztepe'ye 1-0 mağlup olan Yeşil-Siyahlı ekibimiz ilk maçta akıllarda soru işareti bıraktı. Futbol olarak beklenenin çok gerisinde kalan temsilcimiz oyun içinde bir reaksiyon gösteremedi. Yeni transferlerinde boy gösterdiği karşılaşmada maalesef etkili olmadık. Maç sonu basın toplantısına İlker Püren mağlubiyeti aşırı konsantrasyona bağlasa da ben öyle düşünmüyorum.

Hoca hangi oyun sistemi ile oynamaya çalıştık çözemedim. Geriden oyun kurma, kanatları etkili kullanma, uzun top ile hücum seçeneklerinden hiç birinde ısrarcı olmadık. Özellikle orta saha da çok etkisiz kaldık. Oyunu yönlendirmede Oğuz Kocabal ve Serkan Odabaşoğlu bildiğimiz gibi değildi. Hurşit Taşçı'nın sol bek olarak görevlendirilmesi de bize bir eksi yazdı. Yediğimiz golü izleyen herkes bu düşünceme kanaat getirecektir. Genel olarak takım bana çok hazır gibi gelmedi.

İkinci yarı hocanın hamleleri oyunu ne kadar değiştirecek diye merak içerisindeydim ama Ozan Sol'un kariyerdeki ilk kırmızı kartı görmesi herşeyi değiştirdi. 10 kişi kalan takım Göztepe'nin skoru koruma için güdüsüyle etkili olmaya çalışsada başarılı olamadı. Aşırı yağmurun etkisinde oyuncuların yeteneklerini sergilmesinde bir dezavantaj oldu. Son dakikalarda bulduğumuz şans golü VAR devreye girince geçerli sayılmadı ve sezona mağlubiyetle başlamış olduk.

Skor'un yanı sıra tribündenlerdeki olaylarda maçta etkili oldu. Pasolig sisteminden kaynaklı bazı sorunlar taraftarın yönetime tepkisine yol açtı.

Malesef takım olarak sezona hazır bir görüntü sergilemedik. Bakalım gelecek haftalar bize neler gösterecek.

 

Saygılarımla...

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran